Ziarnica.pl
← Wróć do forum

Ogólne

3412 wątków 31508 wypowiedzi

pobranie komórek jajowych

Czy słyszał ktos o pobieraniu komórek jajowych od młodych kobiet przed chemią, na wszelki wypadek, gdyby prawidłowe jajeczkowanie nie powróciło po leczeniu?

odpowiedzi: 5 19 lat temu

POZNAŃ i leczenie

Cześć!Może będzie to mały off topic ale musze napisać tutaj bo widze ze wasza stronka jest bardzo popularna... moja mama ma białaczke ostrą szpikową typu M0 - mam pytanie do wszystkich znających ośrod...

odpowiedzi: 14 19 lat temu

ziarniaczka

Witam wszystkich. 7 kwiecień 2006 rok to dzień, w którym w jednej sekundzie zawaliło sie moje życie. Od tego czasu śledziłam te stronę, ale nie miałam odwagi sama się odezwać.Z resztą kilka razy zamyk...

odpowiedzi: 9 19 lat temu

Ile można przeżyć z nieleczoną ziarnicą?

Ile można przeżyć z nieleczoną ziarnicą? rok 2 3 a moze 10?Pozdrawiam,Marcin

odpowiedzi: 7 19 lat temu

a jakie są objawy choroby,nie jej leczenia?

Piszecie o objawach podczas i po leczeniu itp.Ja chciałabym się jak najwięcej doweidzieć o tym co się będzie działo za jakiś czas, co oznaczają rozmaite dolegliwości, ale w przypadku,o którym mówię ni...

odpowiedzi: 11 19 lat temu

Wynik TK- kiedy?

Mam pytanie do osób, które kontrolują się w CO w Warszawie. Jak długo czeka się na wynik TK? Mam to badanie ustalone na poniedziałek rano, natomiast wizytę u dr dopiero w styczniu. Zastanawiam się, cz...

dieta?

czy są produkty,które są polecane w przypadku tej choroby,lub takie,których należy unikać??Może to wydawać się błache,ale dla mnie to ważne.czymś muszę Jej pomagać.

odpowiedzi: 8 19 lat temu

rozmiar????

IINS :6cm x2 na węźle chłonnym pod lewą pachą i 7mmm na szyi to DUŻO????

Nawrót ziarnicy złośliwej

Bardzo pilnie potrzebna mi informacja - czy jest ktoś kto miał nawrót ziarnicy złośliwe po upływie przynajmniej 5 lat po całkowitej remisji.Wiem że jest inne leczenie niż za pierwszym razem.Chciałabym...

odpowiedzi: 6 19 lat temu

Problemy z płucami

Jestem niespełna dwa lata w remisji ziarnicy , niemal przez cały ten okres męczył mnie kaszel któremu towarzyszyła brzydka wydzielina z płuc - jeden ze skutków ubocznych radioterapii.Około 3 miesiecy...

odpowiedzi: 6 19 lat temu

ile

Hej na forum jestem nowa.ZZ poznałam 3,5 roku temu(II B)-narazie jestem zdrowa.Mam małe problemy życiowe-mąż odemnie odszedł,ale mam malucha-obecnie 5 lat- prognozy przeżyć 15 letnich nie są dla mnie...

odpowiedzi: 4 19 lat temu

prosba o pomoc

mam prosbe moglby mi to ktos przetlumaczyc "OBS IGS COLLI" dziekuje

odpowiedzi: 4 19 lat temu

rokowanie

NSII ICD czy to jest dobre rokowanie????? jeszcze nie ma wyniku z pobrania szpiku kostnego. Napiszcie co wiecie Prosze!?

usuniety węzeł chłonny

witam Miesiac temu zauwazylem guzek welkosci orzeca laskowego ktory pojawil sie w okolicy szczeki. Pierwsza wizyta u lekarza rodzinnego zakonczyla sie diagnoza "powiekszony wezel chlonny" Lekarz zasto...

odpowiedzi: 1 19 lat temu

węzełki a infekcje

Miesiąc temu, przy zapaleniu gardła, moja rodzinna stwierdziła, że powiększył mi się węzęł (ja go nie czułam). Wczoraj dopadło mnie znów przeziebienie i okazało sie, że ten węzęl znów powiększony. Nie...

odpowiedzi: 8 19 lat temu