Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Wynik badania szpiku

Autor: Szymek • 27.06.2005 11:54 • 4 odpowiedzi

Szymek

27.06.2005 11:54

Odpowiedz

Mam pytanie.być moze ktoś zna na nie odpowiedz i mi pomoże.czekam na wynik trepanobiopsji i z tego co sie dowiedzialem od lekarza to sobie jeszcze troche poczekam bo profesor, który miał zbadać mój szpik wyjechał na miesięczne wakacje.czy jest możliwe że bedzie coś nie tak z moim szpikiem jeśli mialem badany przed rozpoznaniem choroby i po 4 cyklach ABVD i wszystko było dobrze.teraz dostałem jeszcze 4 cykle i mam czekać na wynik.czy jest mozliwe że coś bedzie nie tak ??

Zoisyte

28.06.2005 07:01

Odpowiedz

O 13:54, dnia 2005-06-27 Szymek napisał(-a):

Mam pytanie.być moze ktoś zna na nie odpowiedz i mi pomoże.czekam na wynik trepanobiopsji i z tego co sie dowiedzialem od lekarza to sobie jeszcze troche poczekam bo profesor, który miał zbadać mój szpik wyjechał na miesięczne wakacje.czy jest możliwe że bedzie coś nie tak z moim szpikiem jeśli mialem badany przed rozpoznaniem choroby i po 4 cyklach ABVD i wszystko było dobrze.teraz dostałem jeszcze 4 cykle i mam czekać na wynik.czy jest mozliwe że coś bedzie nie tak ??

Powiem tak : DW (diabli wiedzą)

Nie zgadnę i raczej nikty nie powie Ci na 100%.

Ale jeśli szpik był do tej pory czysty i terapia odnosiła skutek, to raczej czysty pozostanie.

NIE PANIKUJ

Magda

28.06.2005 09:13

Odpowiedz

Dobre...hi hi hi...Jak bym czytała o sobie.Ja jestem w identycznej sytuacji.Leczysz się w Poznaniu,prawda? W połowie kuracji moje wyniki też były dobre,a teraz muszę czekać miesiąc na ostatetczny wynik trepanobiopsji.Nie mogę nic powiedzieć na 100%,ale podzielam zdanie Zoisyte-jestem dobrej myśli.Teraz odpoczywaj i postaraj się nie myśleć za dużo o wynikach.

baldi

28.06.2005 09:49

Odpowiedz

czy jest mozliwe że coś bedzie nie tak ??

jest mozliwe, ale w bardzo neiwielkim stopniu.

MOIM ZDANIEM nie ma powodów do obaw

Szymek

28.06.2005 20:28

Odpowiedz
Leczysz się w Poznaniu,prawda? W połowie kuracji moje wyniki też były dobre,a teraz muszę czekać miesiąc na ostatetczny wynik trepanobiopsji.

Magda masz racje lecze sie w Poznaniu.
Dzięki wszystkim za te posty.troche podniesliscie mnie na duchu :) pozdrawiam