Ogólne
Moja przyjaciółka ma ziarnicę..
Witam! Tydzień temu dowiedziałam się, że moja przyjaciółka ma ziarnicę. Na początku wiele mi to nie mówiła więc powiedziała, że to choroba nowotworowa.. Przeraziłam się ale starałam się nie dać tego z...
I jak u nas może nie zabraknąć kasy na pacjentów
http://tinyurl.com/yt28tbW taki sposób wyprowadza się kasę z Ministerstwa Zdrowia.
Czy ktoś brał takie leki ,,Transfer Factor,, i co o nim sądzicie?
Cześc ,Dzisiaj usłyszałem o takim leku wspomagającym,troche poszperałem i znalazłem na http://www.transferfactor.tv/tftv-pl/content/view/53/58/ opis .Ciekawy jestem waszej opini ,jeśli ktos brał ten s...
zaczęło się??
Dzwoniłam przed chwilą do brata-powiedział, że nie może teraz rozmwaić bo jest na zabiegu w izolatce...to znaczy, że już mu robią tą aferezę? Nastąpił "wyrzut"?
afereza
Witam,dzięki za "czego nie wolno na Forum"-nie było to celowe, nie miałam pojęcia że takie są zasady, jestem dość świerza w tych sprawach:)Ciekawa jestem jak długo mozna czekać na aferezę?Mój brat cze...
wyluzujcie!
Czytam i czytam i tylko czytam same przekamarzania się! jeden czepia sie drugiego, tamten broni poprzedniego, o Boże nudni jesteście! Dajcie wszyscy na luz. Ruch na forum jest, owszem, ale nic konkret...
choroba
WLśnie czytam o tej chorobie.Czytan i własnym oczom nie wieżę jakie to smutne.Wczoraj zmarła moja koleżanka właśnie na tą chorobę.Jest mi bardzo ciężko,trzymam za wszystkich chorujących mocno kciuki.Z...
niska hemoglobina - czy erytropoetyna?
Witajciemój mąż od poczatku chemii ma bardzo niski poziom hemoglobiny 5,5- 9,2, w tej chwili z powodu zagrożeń związanych z transfuzją (ma rzadko spotykaną grupę krwi) lekarze proponują pobudzenie pro...
Objawy
Witajcie. Od kilku lat-może od okołu 8 mam powiększony węzeł chłonny na szyi. Zgłaszałam się trzykrotnie do lekarzy, ale za każdym razem słyszałam odpowiedź, że to nic groźnego skoro przez tyle lat si...
Zmarł w dniu dzisiejszym
W dniu dzisiejszym zmarło 0,3% statystycznego pacjenta chorego na ZZ. Oczywiście w skali światowej. Czyli nie jest tak źle :)Potrzeba sporo czasu żeby ZZ wybiła nas wszystkich :)
LDH w normie?
Witam mam pytanie! Czy można byc chorym na ziarnice gdy sie ma LDH w normie i wszyskie inne badania krwi?Dzieki sliczne za odpowiedz! Pozdrawiam
badania w Anglii
Witajcie kochani!doczekalam sie w koncu swoich badan w Anglii.Tak sie balam.Ale bylo ok. Jestem tu bardzo zadowolona z opieki medycznej niz w Polsce.A wczesniej mialam robione testy z krwii i to tego...
Kontrol w Anglii
Witajcie!zbieralam sie i zbieralam i zawsze nie mialam czasu ale dzis mam chwilke zeby Wam opisac moja kontrol w Anglii mialam we wtorek!tak sie balam jak to bedzie wygladac ale wszystko poszlo po moj...
encorton
przyjmuję encorton chciałam się spytać czy to możliwe aby po tym leku swędziało mnia ciało a może to nawrót choroby?(już czwarty?).pozdarawiam
Coaxil , Afobam
Bliska mi osoba biorąca chemię dostała od lekarza te leki mające wygaszać stany depresyjne, lekowe. Może ktoś tez je zażywał i może napisac mi jak sie po nich czuł i jak ocenia ich działanie?