Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Limfocytoza...

Autor: pirat • 05.07.2005 10:38 • 2 odpowiedzi

pirat

05.07.2005 10:38

Odpowiedz
Tia dawno... problemow nie mialem ;]
Ehh 3 miesiac..? nie wiem... nie wazne wlasnie wrocilem z morfologi... bo lekarz ogolny stwierdzil ze zrobi sam (a nie tak jak mialem w klinice) i wyszlo ze nadmiar limfocytow... czadzior... skierowanie -> gdzie? Znowu do kliniki na Ligocie ;] pouczyla mnie tylko zebym innego hematologa dorwal... bo musza to zdiagnozowac a nie tak mnie olewać...jedyna pociecha ze juz mam tam kartoteke ;] i wg. nich badania idealne... ehhh

coz za piekna sluzba zdrowia.... zapowiadaja sie Cieeeekawe... wakacje.....

j23

05.07.2005 19:28

Odpowiedz

O 12:38, dnia 2005-07-05 pirat napisał(-a):

Tia dawno... problemow nie mialem ;]

Ehh 3 miesiac..? nie wiem... nie wazne wlasnie wrocilem z morfologi... bo lekarz ogolny stwierdzil ze zrobi sam (a nie tak jak mialem w klinice) i wyszlo ze nadmiar limfocytow... czadzior... skierowanie -> gdzie? Znowu do kliniki na Ligocie ;] pouczyla mnie tylko zebym innego hematologa dorwal... bo musza to zdiagnozowac a nie tak mnie olewać...jedyna pociecha ze juz mam tam kartoteke ;] i wg. nich badania idealne... ehhh

coz za piekna sluzba zdrowia.... zapowiadaja sie Cieeeekawe... wakacje.....

U nas pierwsz raz zz była z przewagą limfocytów i kazano nam się cieszyć z tej przewagi - nie wiem czy słusznie bo to draństwo wróciło po 8 latach

Hela

06.07.2005 05:45

Odpowiedz

O 21:28, dnia 2005-07-05 j23 napisał(-a):

U nas pierwsz raz zz była z przewagą limfocytów i kazano nam się cieszyć z tej przewagi - nie wiem czy słusznie bo to draństwo wróciło po 8 latach

chyba mala pomylka zaszla:| j23 piszesz o juz ROZPOZNANYM histopatologicznie typie ZZ mianowice LP czyli lymphocyte predominance,

zas Pirat nadal nie wie co mu dolega,wczesniejsze badania wyluczyly zz a nadmiar limfocytow ma wykazany w morfologii i nalezy nadal szukac przyczyny...

Pirat czemu tak uparcie trzymasz sie kliniki w Ligocie, dlaczego nie starasz sie o konsultacje w klinice hematologii na Reymonta?????

pozdrowka