Małgo a czemu jest to fizycznie niemozliwe???? Przeciez od tego tam sa zeby leczyc i poswiecic Tobie tyle czasu ile potrzebujesz...Tu chodzi o TWOJE zdrowie i nie mozna sie patyczkowac jesli ktos przyjmuje Cie w przyslowiowym biegu...Rob liste pytan przed kazda kontrola i zadawaj je wszystkie-nie mozesz miec sama watpliwosci i jeszcze stresowac sie z tego powodu...Co do TK, to z tego co pamietam to chyba od zakonczonego leczenia nie mialas takowego?Nie wiem czy mialas wyjsciowo wezly w srodpiersiu?Jesli tak to choc rtg powinno byc...Kobieto nie daj sie oszczednosciom polskiej sluzby zdrowia!!!!Na nastepnej kontroli przydus kogo trzeba;)
pozdrawiam:)
Małgo a czemu jest to fizycznie niemozliwe???? Przeciez od tego tam sa zeby leczyc i poswiecic Tobie tyle czasu ile potrzebujesz...
Droga Helu niestety realia są miażdzące i jestem ich swiadoma.Za mało lekarzy ,kasy ,środków...
Tu chodzi o TWOJE zdrowie i nie mozna sie patyczkowac jesli ktos przyjmuje Cie w przyslowiowym biegu...Rob liste pytan przed kazda kontrola i zadawaj je wszystkie-nie mozesz miec sama watpliwosci i jeszcze stresowac sie z tego powodu.
Zawsze chodzi o czyjes zdrowie, takich ludzi jest miliony ,kazdy z osobą historią ,kazdy powaznie chory i kazdy z nich liczy na pomoc , niestety indywidualne podejscie do pacjenta jest niemozliwe.
Co do TK, to z tego co pamietam to chyba od zakonczonego leczenia nie mialas takowego?Nie wiem czy mialas wyjsciowo wezly w srodpiersiu?Jesli tak to choc rtg powinno byc...Kobieto nie daj sie oszczednosciom polskiej sluzby zdrowia!!!!Na nastepnej kontroli przydus kogo trzeba;)
pozdrawiam:)
Tk nie miałam bo usłyszałam ze to zbedne w moim przypadku po leczeniu miałam jednokrotnie rtg wyszedł oka pozatym lekarze bazowali na TK przeprowadzonym po skonczonej chemioterapii była tam juz spora regresja zmian pozniej doszła radioterapia wiec załozyli ze bedzie jeszcze lepiej i rzeczywiscie wezły w okolicy nadobojczykowej są juz niewyczuwalne ogłosili wiec oficjalnie remisje jednak o zmianach w srodpiersiu ktorych niestety macanką zbadac sie nie da nie słysze zupełnie nic, rozumiem ze zlecony rtg wypadł dobrze wiec wszystko w porządku, TK nie bedzie.
Pozdrówki!