Ziarnica.pl
← Wróć do forum

Ogólne

3412 wątków 31508 wypowiedzi

wyleczona

Witam wszystkich bardzo serdecznie!mam 21 lat i tez walczylam z choraba Ziarnica tak jak wy!najwazniejsze jest to zeby byc silnym i sie nie poddawac tylko walczyc do konca:Zycze powodzenia i szybkiego...

odpowiedzi: 1 19 lat temu

Ranking ośrodków-gdzie znaleźć?

Wyczytałam gdzieś, że znajduje się tu na tym forum wątek dotyczący rankingu ośrodków, gdzie można zdiagnozować czy to zz.Chodzi mi o dobrego lekarza.Pomóżcie

odpowiedzi: 9 19 lat temu

tomograf komputerowy

WitamCzy istnieje mozliwosc zrobienia tomografu komputerowegoprywatnie ??? (najbardziej by mnie interesowal dolny slask)Normalnie to trzeba miec skierowanie..tylko ze ja mam z tym problem... do hemato...

odpowiedzi: 3 19 lat temu

skończone leczenie i WKU

Witam!Zdiagnozowano u mnie we wrzesniu zeszlego roku ziarnice zlosliwa II st. Leczenie jakich wiele: 6 razy bea copp (zdaje sie, ze tak sie to pisze), po czwartym zbiorka do auto pbsct, w marcu przesz...

odpowiedzi: 12 19 lat temu

Wspomnienie...

Jutro jest I rocznica śmierci Heli..Już rok minął odkąd odeszła..a ja mam dalej wyrzuty sumienia, że zrobiłam dla niej za mało. Wspomnijcie ją w swoich sercach, bo warto pamiętać o kochanych i niezapo...

odpowiedzi: 14 19 lat temu

atmosfera na forum

Długo siedziałam cicho, ale juz nie mogę...Od jakiegoś czasu zauważyłam dziwną tendencję.Ludzie, którzy wypowiadają się na forum sa coraz bardziej atakowani, upominani... Zbywani sarkazmem i złośliwoś...

odpowiedzi: 21 19 lat temu

PREMIERA :)

To mój debiut na forum. Od pewnego czasu odwiedzam tę stronkę, czytam, obserwuję i śledzę ;) No i czas najwyższy coś napiasć bo od niedawna jestem "użytkownikiem" strony :) Chciałam bardzo, bardzo,...

odpowiedzi: 11 19 lat temu

znowu bardzo wysokie OB - 105 !!!

Witam wszystkich Ziarniaczków! Jak zwykle zwracam się do Was o poradę, nie wiem może jakieś słowa otuchy ;)otóż sytuacja jest dla nas trochę niepokojąca, ponieważ ostatnie badania krwi nie są zbyt zad...

odpowiedzi: 3 19 lat temu

bezpłatne badania markerów

Dzisiaj we Wrocławiu na Muchoborskiej 18, od 15.30 do 17.00 bezpłatne badania markerów nowotworowych.

odpowiedzi: 2 19 lat temu

mała regresja po 6 cyklu

Witam, powiedzcie mi czy normalne jak mówią lekarze ze po 3 cyklach chemi guz zmniejszył się z 15x10 na 8,2x4,2, a po kolejnych 3 cyklach zmniejszył się tylko 0,5 cm i ma wymiar 7,7x3,8. bylismy w szo...

odpowiedzi: 8 19 lat temu

Leczenie a kontrole

Nie wiecie, czy można leczyc się w jednym ośrodku, a kontrolować w innym? Ewentualnie, jak to można załatwic? Nie mam ochoty wydawac swoich pieniędzy na badania, a moje kontrole sprowadzają sie do spr...

odpowiedzi: 8 19 lat temu

szczepionka przeciw grypie

Kalendarzowa jesień już zawitała. Co prawda pogoda nas na razie rozpieszcza wyższymi temperaturami i słoneczkiem, ale pewnie za jakiś czas za oknem będzie mniej ciekawie. Co się z tym wiąże, to przez...

odpowiedzi: 11 19 lat temu

czy ktos z Was mial medianoskopie?

prosze o informacje czy ten zabieg jest bardzo obciazajacy?czytalem ntt duzo w internecie, ale najlepiej jest wiedziec to z pierwszej reki.dziekuje.

odpowiedzi: 10 19 lat temu

Swędzenie

Chciałabym spytać jak to jest z tym swędzeniem skóry. Czy wystepuje na calym ciele czy tylko w konkretnych miejscach? I czy może to wyglądać jak wysypka?

odpowiedzi: 2 19 lat temu

BAC-szkodliwe?

Witam.Spotkałam się z opinią że biopsji cienkoigłowej nie powinno się wykonywać jeśli chodzi o diagnostykę węzłów chłonnych,jeśli podejrzewamy chłoniaka.Nie chodzi tu o to, że wyniki mogą być mylne (c...

odpowiedzi: 19 19 lat temu