Ziarnica.pl
← Wróć do forum

Ogólne

3412 wątków 31508 wypowiedzi

mam problem?

Chcialabym sie dowiedziec czy ktos z Was mial taki problem jak ja?tzn.czy bola was rece,nogi glowa tak jak by jakies zakwasy np.po W-F bo mnie cos boli nie wiem czy to dobrze ?i troche sie boje pozdra...

odpowiedzi: 2 19 lat temu

dreszcze

przebyłem 8kursówABVD i 6 BEACOOP nadal wymagam leczenia/radioterapia/mam silne ciągłe dreszcze i gęsią skórę temp.normalna co robić?

odpowiedzi: 0 19 lat temu

badania po czwartym cyklu (8wlewie)

Moj chlopak dostanie w srode 8wlew.za dwa tygodnie bedzie mial TK.Na szyji ma znaczne poprawy.wezly sie zmniejszaja.jak jest w srodpiersiu niewiadomo.czy takie badania sa zawsze w polowie leczenia rob...

odpowiedzi: 5 19 lat temu

mam pytanie?

Witajcie!mam pytanie moja kolezanka od trzech lat ma na szyi mala kuleczke byla u lekarza i powiedzial zeby sprawdzala co jakis czas czy sie nie powieksza!a teraz niedawni zauwazyla druga kuleczke jes...

kilka slów o sobie

Witajcie Ziarniaczki!Od pewnego czasu odwiedzam ta strone,czytam obsrewuje i bardzo mi sie podoba.I czas cos w koncu napisac,bo wczesniej jakos nie moglam sie do tego zabrac.Bedzie mi milo jak bede po...

odpowiedzi: 10 19 lat temu

wyniki badania FUSION PET

KOCHANE ZIARNIACZKIwlasnie dostalam wyniki peta.nie bede sie rozpisywac na temat tego co czulam,gdy dostalam do raczek ta biala kopertke i gdy czytalam jej zawartosc.spojrzcie sami.Badanie FUSION PET(...

odpowiedzi: 22 19 lat temu

PET w Kielcach

witam.jednak znajomości pomogły minister Gosiewski po wybudowaniu nowej stacji kolejowej ,wybuduje budynek gdzie postawi nowy pozytonowy tomograf emisyjny (PET),niewiem czy to dobre miejsce poza ośrod...

odpowiedzi: 0 19 lat temu

jak dodać historię choroby?

Hej!To ja Ania 16.Zmieniłam swoją nazwę na binka.Ale wrócę do tematu.Czy mógłby mi któś z was powiedzieć jak mogłabymdodać swoja historię choroby jak inni?Z góry dziękuje!

odpowiedzi: 6 19 lat temu

Ci, którzy nie wygrali z ziarnicą..

W tym szczególnym dniu - pomyślmy o tych bliskich nam ziarniakach.. których już z nami nie ma..[*] [*] [*]

odpowiedzi: 10 19 lat temu

zle naliczenie kwoty bazowej w ZUS

mam pytanie czy ktos z Was skladal taki papier w sadzie: http://www.ziarnica.pl/zoi/pozew.jpg doszly mnie sluchy, ze termin mija jutro - czy to prawda?

odpowiedzi: 3 19 lat temu

remisja, regresja..

Witam wszystkich!chcialam sie dowiedziec czym sie rózni remisja od regresji?jak ktos wie cos na ten temat to blagam o napisanie;z gory dziekuje pozdrawiam

Błagam o pomoc

Wiatm..zwracam się do Was z ogromną prośbą o pomoc..Więc kilka dni temu dowiedziałam się, że mija młodsza siostra jest chora na ziarnice. Zapewniała mnie, że chodzi na redioterapie..ale ja jestem w zu...

odpowiedzi: 6 19 lat temu

Ciąża..strach ma bardzo wielkie oczy..

Witajcie. Wczoraj wieczorem dowiedziałam sie że....jestem w ciąży, własnie mija 2 lata od zakończenia mojego leczenia.Leczona byłam 12 kursów CHOP, następnie ABVD(bodajże 16 wlewów) a kiedy okazało si...

odpowiedzi: 11 19 lat temu

Jutro 12-ty wlew ABVD czy Ostatni?

Witam!Czy jest tu ktoś komu wystarczyło do ozdrowienia 12 wlewów ABVD przy zaawansowaniu III SB? Ja mam jutro 12 i powiem szczerze,że mam już dość i co oznacza np 36gy?

odpowiedzi: 8 19 lat temu

wysokie LDH

Czy miał ktoś z Was LDH powyżej 500, w jakimkolwiek stadium leczenia czy remisji?Jak interpretował wtedy ta wartość lekarz?Z góry dzięki za odpowiedzi.

odpowiedzi: 3 19 lat temu