Ogólne
mam problem?
Chcialabym sie dowiedziec czy ktos z Was mial taki problem jak ja?tzn.czy bola was rece,nogi glowa tak jak by jakies zakwasy np.po W-F bo mnie cos boli nie wiem czy to dobrze ?i troche sie boje pozdra...
dreszcze
przebyłem 8kursówABVD i 6 BEACOOP nadal wymagam leczenia/radioterapia/mam silne ciągłe dreszcze i gęsią skórę temp.normalna co robić?
badania po czwartym cyklu (8wlewie)
Moj chlopak dostanie w srode 8wlew.za dwa tygodnie bedzie mial TK.Na szyji ma znaczne poprawy.wezly sie zmniejszaja.jak jest w srodpiersiu niewiadomo.czy takie badania sa zawsze w polowie leczenia rob...
mam pytanie?
Witajcie!mam pytanie moja kolezanka od trzech lat ma na szyi mala kuleczke byla u lekarza i powiedzial zeby sprawdzala co jakis czas czy sie nie powieksza!a teraz niedawni zauwazyla druga kuleczke jes...
kilka slów o sobie
Witajcie Ziarniaczki!Od pewnego czasu odwiedzam ta strone,czytam obsrewuje i bardzo mi sie podoba.I czas cos w koncu napisac,bo wczesniej jakos nie moglam sie do tego zabrac.Bedzie mi milo jak bede po...
wyniki badania FUSION PET
KOCHANE ZIARNIACZKIwlasnie dostalam wyniki peta.nie bede sie rozpisywac na temat tego co czulam,gdy dostalam do raczek ta biala kopertke i gdy czytalam jej zawartosc.spojrzcie sami.Badanie FUSION PET(...
PET w Kielcach
witam.jednak znajomości pomogły minister Gosiewski po wybudowaniu nowej stacji kolejowej ,wybuduje budynek gdzie postawi nowy pozytonowy tomograf emisyjny (PET),niewiem czy to dobre miejsce poza ośrod...
jak dodać historię choroby?
Hej!To ja Ania 16.Zmieniłam swoją nazwę na binka.Ale wrócę do tematu.Czy mógłby mi któś z was powiedzieć jak mogłabymdodać swoja historię choroby jak inni?Z góry dziękuje!
Ci, którzy nie wygrali z ziarnicą..
W tym szczególnym dniu - pomyślmy o tych bliskich nam ziarniakach.. których już z nami nie ma..[*] [*] [*]
zle naliczenie kwoty bazowej w ZUS
mam pytanie czy ktos z Was skladal taki papier w sadzie: http://www.ziarnica.pl/zoi/pozew.jpg doszly mnie sluchy, ze termin mija jutro - czy to prawda?
remisja, regresja..
Witam wszystkich!chcialam sie dowiedziec czym sie rózni remisja od regresji?jak ktos wie cos na ten temat to blagam o napisanie;z gory dziekuje pozdrawiam
Błagam o pomoc
Wiatm..zwracam się do Was z ogromną prośbą o pomoc..Więc kilka dni temu dowiedziałam się, że mija młodsza siostra jest chora na ziarnice. Zapewniała mnie, że chodzi na redioterapie..ale ja jestem w zu...
Ciąża..strach ma bardzo wielkie oczy..
Witajcie. Wczoraj wieczorem dowiedziałam sie że....jestem w ciąży, własnie mija 2 lata od zakończenia mojego leczenia.Leczona byłam 12 kursów CHOP, następnie ABVD(bodajże 16 wlewów) a kiedy okazało si...
Jutro 12-ty wlew ABVD czy Ostatni?
Witam!Czy jest tu ktoś komu wystarczyło do ozdrowienia 12 wlewów ABVD przy zaawansowaniu III SB? Ja mam jutro 12 i powiem szczerze,że mam już dość i co oznacza np 36gy?
wysokie LDH
Czy miał ktoś z Was LDH powyżej 500, w jakimkolwiek stadium leczenia czy remisji?Jak interpretował wtedy ta wartość lekarz?Z góry dzięki za odpowiedzi.