Ogólne
zmiejszanie i powiększanie się węzłów
Witam!Mam takie pytanie: Czy węzły w ziarnicy (nie przy leczeniu) mogą same raz zwiększać się a raz zmiejszać? Np. przy stosowaniu antybiotyków? Jak duże muszą być, aby zostały poddane biopsji? Gdzie...
zrost w okolicach przepony
Cześć, witam Was wszystkich. Mam pewien problem. Nie mam powiększonych węzłów chłonnych, przynajmniej badanie palpacyjne ich nie wykrywa, natomiast od prawie 2 miesiecy mam stan podgorączkowy, 37, 37....
Zdobyłem szczyt!
Wszedłem na Połoninę Wetlińską 1228mnpm ;) Cały zlany potem, ale warto było widoki niesamowite. A 2 miesiace temu zdychalem po ostatniej chemioterapii ;] Zdjecie: http://koot.art.pl/ja.jpgZ pozdrowien...
poszukuję osób po 40-45 roku życia....
poszukuję osób po 40 tym roku życia, którzy mieli przeszczep allo i chorowali na ostrą białaczkę szpikową. Najchętniej zasięgnęłabym opinii osób przeszczepianych we Wrocławiu. Dziękuję
Symptomy
Cześć! Mam kolejne pytanko, wyczytałam ,że jednym z symptomów ZZ jest świąd skóry.Czy wrażliwe jest wtedy całe ciało ,czy tylko pewne partie ciała?
Wyniki
Dzień dobry!Mój chłopak miał pobrany wycinek z węzła chłonnego 2 tygodnie temu.Konsultację z chirurgiem ustalono na 18 Maja.Czy w przypadku niepomyślnuch wyników klinika powiadamia osobę przed ustalon...
Vilcacora
Mam pytanie do Was: czy ktoś stosuje lub stosował to cudo? Jakie efekty i wrażenia?Ali
DOCETAKSEL czy to lek dla wybranych?
sluchajcie okazuje sie, ze preparat docetaksel stosowany w chemioterapii nie jak to bywalo dotychczas w nawrotach choroby, ale juz w pierwszym pooperacyjnym leczeniu jest o 25% skutecznijszy od standa...
ZZ a alkohol
Witajcie, Mój chlopak ma stwierdzoną ziarnicę i mam z nim pewien problem. W tym tygodniu rozpoczyna leczenie a w weekend dwa razy nabąblowal się jak mały szpadelek. Może chciał poszaleć przed leczenie...
czy ziarnicę da sie całkowicie wyleczyć??
mój chłopak chorował na ziarnicę. jest już po leczeniu. ponad rok po chemii i ponad pol roku po radioterapii. wyniki badan wykonywane w bydgoszczy wykazały ,że nie ma juz komurek rakowych. chciałabym...
temperatura,swędzenie,tycie
weszłam na te stronkę po obejrzeniu dzisiejszego ,,na dobre,,.Od ok 3 lat mam podwyższoną temp. max 37.4-z przerwami,bóle w dolnej części pleców,w okolicach obojczyków jakby napuchnięte-dr stwierdziła...
Bioenergoterapia
Czesc,No coz, moze zaskocze Was takim tematem, ale jakos do tej pory podchodzilem bardzo sceptycznie do szystkich bio-cudow. Moje podejscie wcale nie uleglo zmianie, ale mysle ze nadszedl czas aby spr...
transfer factor
niewiarygodne wsparcie układu immunologicznego, dla wszystkich z chorobą nowotworową, a także ludzi z chorobami serca
Uwaga na strony internetowe
Prawdopodobnie w związku z serialem "Na dobre i na złe" pojawiły się masowo w sieci fałszywe strony ziarnicowe. Słowo "ziarnica" umieszcza się w kodzie albo w adresie stron, tak, by znajdowała je wysz...
pogorszenie wzroku
Witam!Proszę o informacje, czy pogorszenie wzroku lub jakieś zmiany w widzeniu mogą mieć coś wspólnego z ziarnicą? Czy mogą występować przed, po lub w trakcie leczenia? Dziękuję za odpowiedzi. Pozdraw...