Ziarnica.pl
← Wróć do forum

Ogólne

3412 wątków 31508 wypowiedzi

zmiejszanie i powiększanie się węzłów

Witam!Mam takie pytanie: Czy węzły w ziarnicy (nie przy leczeniu) mogą same raz zwiększać się a raz zmiejszać? Np. przy stosowaniu antybiotyków? Jak duże muszą być, aby zostały poddane biopsji? Gdzie...

odpowiedzi: 7 21 lat temu

zrost w okolicach przepony

Cześć, witam Was wszystkich. Mam pewien problem. Nie mam powiększonych węzłów chłonnych, przynajmniej badanie palpacyjne ich nie wykrywa, natomiast od prawie 2 miesiecy mam stan podgorączkowy, 37, 37....

odpowiedzi: 2 21 lat temu

Zdobyłem szczyt!

Wszedłem na Połoninę Wetlińską 1228mnpm ;) Cały zlany potem, ale warto było widoki niesamowite. A 2 miesiace temu zdychalem po ostatniej chemioterapii ;] Zdjecie: http://koot.art.pl/ja.jpgZ pozdrowien...

odpowiedzi: 11 21 lat temu

poszukuję osób po 40-45 roku życia....

poszukuję osób po 40 tym roku życia, którzy mieli przeszczep allo i chorowali na ostrą białaczkę szpikową. Najchętniej zasięgnęłabym opinii osób przeszczepianych we Wrocławiu. Dziękuję

odpowiedzi: 0 21 lat temu

Symptomy

Cześć! Mam kolejne pytanko, wyczytałam ,że jednym z symptomów ZZ jest świąd skóry.Czy wrażliwe jest wtedy całe ciało ,czy tylko pewne partie ciała?

odpowiedzi: 6 21 lat temu

Wyniki

Dzień dobry!Mój chłopak miał pobrany wycinek z węzła chłonnego 2 tygodnie temu.Konsultację z chirurgiem ustalono na 18 Maja.Czy w przypadku niepomyślnuch wyników klinika powiadamia osobę przed ustalon...

odpowiedzi: 8 21 lat temu

Vilcacora

Mam pytanie do Was: czy ktoś stosuje lub stosował to cudo? Jakie efekty i wrażenia?Ali

odpowiedzi: 5 21 lat temu

DOCETAKSEL czy to lek dla wybranych?

sluchajcie okazuje sie, ze preparat docetaksel stosowany w chemioterapii nie jak to bywalo dotychczas w nawrotach choroby, ale juz w pierwszym pooperacyjnym leczeniu jest o 25% skutecznijszy od standa...

odpowiedzi: 1 21 lat temu

ZZ a alkohol

Witajcie, Mój chlopak ma stwierdzoną ziarnicę i mam z nim pewien problem. W tym tygodniu rozpoczyna leczenie a w weekend dwa razy nabąblowal się jak mały szpadelek. Może chciał poszaleć przed leczenie...

odpowiedzi: 6 21 lat temu

czy ziarnicę da sie całkowicie wyleczyć??

mój chłopak chorował na ziarnicę. jest już po leczeniu. ponad rok po chemii i ponad pol roku po radioterapii. wyniki badan wykonywane w bydgoszczy wykazały ,że nie ma juz komurek rakowych. chciałabym...

odpowiedzi: 1 21 lat temu

temperatura,swędzenie,tycie

weszłam na te stronkę po obejrzeniu dzisiejszego ,,na dobre,,.Od ok 3 lat mam podwyższoną temp. max 37.4-z przerwami,bóle w dolnej części pleców,w okolicach obojczyków jakby napuchnięte-dr stwierdziła...

odpowiedzi: 3 21 lat temu

Bioenergoterapia

Czesc,No coz, moze zaskocze Was takim tematem, ale jakos do tej pory podchodzilem bardzo sceptycznie do szystkich bio-cudow. Moje podejscie wcale nie uleglo zmianie, ale mysle ze nadszedl czas aby spr...

odpowiedzi: 9 21 lat temu

transfer factor

niewiarygodne wsparcie układu immunologicznego, dla wszystkich z chorobą nowotworową, a także ludzi z chorobami serca

odpowiedzi: 4 21 lat temu

Uwaga na strony internetowe

Prawdopodobnie w związku z serialem "Na dobre i na złe" pojawiły się masowo w sieci fałszywe strony ziarnicowe. Słowo "ziarnica" umieszcza się w kodzie albo w adresie stron, tak, by znajdowała je wysz...

pogorszenie wzroku

Witam!Proszę o informacje, czy pogorszenie wzroku lub jakieś zmiany w widzeniu mogą mieć coś wspólnego z ziarnicą? Czy mogą występować przed, po lub w trakcie leczenia? Dziękuję za odpowiedzi. Pozdraw...