Ziarnica.pl
← Wróć do forum

Ogólne

3412 wątków 31508 wypowiedzi

świąd skóry

moja szwagierka, która jest w remisji od roku teraz zaczęła odczuwać silny świąd skóry w okolicy łokci, pod kolanami i przy kostkach czy to może mieć związek z przebytą chorobą? -(IIB)

odpowiedzi: 3 21 lat temu

zmiany w płucach

Witam! Mam pytanie. Po jakim czasie od pojawienia się powiększonych węzłów na szyi następują zmiany w płucach i czy można je wykryć zwykłym prześwietleniem płuc, czy też trzeba robić TK? Dziękuję serd...

odpowiedzi: 4 21 lat temu

mam nawrót

rozmawialam z hematologiem...wyniki histpatu: LGM NS II i przetrwala grasica:(((((((((((((((((((juz nic wiecej nie chcialam wiedziec... jestem zalamana:(((jesli jest ktos wsrod was kto mial nawrot i j...

odpowiedzi: 19 21 lat temu

Zmiany na płucach

Prosze o informacje ZZ " zmiany na plucach" czy jest jakakolwiek szansa na zatrzymanie tej choroby. Jesli tak to w jaki sposob? poprosze o dokładny przebieg leczenia. Z gory dziekuje.

odpowiedzi: 1 21 lat temu

zmiany na rtg płuc

Co może oznaczać wykrycie na zdjęciu rtg klatki piersiowej wnęk naczyniowych

odpowiedzi: 1 21 lat temu

spotkanie w Warszawie

jest szansa na spotkanie DWUDNIOWE w Warszawie. Przybliżony koszt 0 zł (słownie: zero złotych).proszę o wpisywanie się tutaj kto byłby chętny LUB na priv. termin wkrótce.

odpowiedzi: 14 21 lat temu

"między ciszą a ciszą sprawy się kołyszą...

hmm...coś tak dziwnie sie zrobiło..ani tu ani tam..co jest?ludzie!! jesteście??

sowieoczy.pl

Mam kilka uwag na temat serwisu www.sowieoczy.pl ale nie ma kto na nie odpowiadać - szkoda. Dlatego spróbuję tutaj.Po pierwsze stronka sprawia wrażenie zrobionej na kolanie. Przy tak wielkim materiale...

odpowiedzi: 37 21 lat temu

objawy przy nawrocie

z gory Baldi wybacz, ze dzis tak duzo mnie na forum...ale wszytko nabralo tempa...w pon ide na wyciecie wezla szyjnego, ktory pojawil sie niedawno-niewuczywalny palpacyjnie tylko na usg(do 20mm)obok...

Jak można pomóc

Kochani! Dowiedziałem się że u mojego brata zdiagnozowano ziarnice. Podpowiedzcie proszę,na podstawie Waszych doświadczeń, w jaki sposób mogę mu pomóc?

odpowiedzi: 16 21 lat temu

Sens istnienia tego forum

Moi drodzy,Jestem tu z Wami juz jakis czas.Czytam i czasem pisze posty - walcze z choroba tak jak Wy.To forum badzo mi pomoglo...Ale naszla mnie dzis po przeczytanie kilku postow pewna refleksa..... t...

odpowiedzi: 2 21 lat temu

Dużo białych krwinek.

Witam.Zrobilem dzis badanie krwi kontrolne. I wyszlo mi ze WBC mam 24tyś! O czym to moze swiadczyc? troche sie wystraszylem bo zawsze po chemii mialem na poziomie 4-5tys...a tu nagle taki skok...Pozdr...

odpowiedzi: 16 21 lat temu

serwis TYLKO o ziarnicy

sa przymiarki do stworzenia portalu tylko o ziarnicy zlosliwej. tym samym wydzielone to zostaloby z tej strony i powstalaby "oficjalna" strona o chorobie (tak jak jest o wielu chorobach juz zrobiona,...

odpowiedzi: 41 21 lat temu

Czy są nowe metody leczenia ziarnicy?

Męczy mnie jedna rzecz - we wszystkich opracowaniach dot. zz, na jakie natrafiłem, powtarza się w zasadzie starożytny (jak na tempo rozwoju medycyny) schemat - chemio- i radioterapii (MOPP i ABVD mają...

odpowiedzi: 26 21 lat temu

Cokolwiek wiesz

Wczoraj dowiedziałam się od męża że siedmioletnie dziecko jego kolegi z pracy jest chore na ziarnicę.Czując się bezradna w tej sytuacji moje kroki skierowałam tu.Czy ktoś był lub jest w takiej sytuacj...

odpowiedzi: 11 21 lat temu