Ziarnica.pl
← Wróć do forum

Ogólne

3412 wątków 31508 wypowiedzi

"Grzybki" w jamie ustnej

kto z Was miał styczność z dziwnym zapaleniem jamy ustnej, tzn.: szczypanie, zaczerwienienie jamy ustnej i języka???poradźcie mi coś

odpowiedzi: 1 21 lat temu

początkujący

widzę że jestem wśród weteranów,bo ja jestem dopiero na początku walki z tą chorobą(IIIA)ale chciałem wam powiedzieć że wiele moich obaw odnośnie badań( biopsja,pobieranie szpiku,itd.)było niepotrzebn...

odpowiedzi: 4 22 lata temu

najwazniejsze to bez paniki !!!

Chory na to diabelstwo musi wprowadzic w swoje szeregi myslenia zamodyscypline i samozaparcie !!!Decydowac o wszystkim musi sam i tylko sam !!!Odrzucic rady wszelkich znawcow ktorzy ani przez 5 minut...

odpowiedzi: 2 22 lata temu

Co sądzicie o hubie brzozowej

Właśnie przechodzę chemioterapię na 4b i wpadła mi w ręce ulotka o hubie brzozowej promieniującej. Może coś mi powiecie więcej na ten temat.DziękiAndrzej

odpowiedzi: 2 22 lata temu

PET-CT kontra NFZ

Po chemioterapi lekarze w klinice onkologicznej w Gdansku chca mi oszczedzic radioterapi , i chwala im za to zwlaszcza ze jestem dlugoletnim palaczem (sic) radioterapia nie jest obojetna dla organizmu...

odpowiedzi: 9 22 lata temu

statystyki????

...temat wlasciwie podrzucila mi Daga na GG;) ...w ksiedze gosci i na forum pojawia sie kilkakrotnie "magiczna" granica 20 lat przezycia po wyleczeniu...gdziestam na stronie pojawiaja sie tez inne sta...

odpowiedzi: 4 22 lata temu

ziarnica

Wpisałam się do księgi gości. Teraz znalazłam to FORUM. Ziarnica zmieniła bardzo moje życie. Przede wszystkim jestem na zwolnieniu lekarskim już bardzo długo. To pierwsza tak długa moja obecność w dom...

odpowiedzi: 5 22 lata temu