Ogólne
Praca w czasie i po przeszczepie
Hej...Czy wiecie moze jakie sa regulacje prawne wzgledem pracy w domu?Czy ktos z was to juz przerabial?Uzgodnilem z firma w ktorej pracuje ze bede mogl pracowac z domu przez internet wiec na L4 bede t...
Brak komentarzy na WS?
Czy tylko u mnie nie działa wyświetlanie komentarzy? Zostały usunięte celowo czy jakaś awaria może?
sezon ogórkowyw Wielkiej Stopie?
Kochani! Już tyle dnie zaglądam co nowego u Nas? I nic! Ani w Księdze gości, ani w Komentarzach!Odezwijcie się, proszę! Baldi, jak tam praca, którą miałeś podjąć? Gaia? A jak matura i studia. Zoi? Wcz...
Kaszel,znowu ten kaszel...
Zwracam się do Was o poradę. W 3 miesiące od zakończenia leczenia pojawił się u mnie uporczywy kaszel. Wiem ,że na starym forum było coś o kaszlu ale juz nie pamietam (sorki).Od kaszlu wszysko sie zac...
alkochol w czasie remisji
Czesć mam pytanie jak myslićie czy moza pić alkochol w czasie remisli ok 2 lata
Limfocytoza...
Tia dawno... problemow nie mialem ;]Ehh 3 miesiac..? nie wiem... nie wazne wlasnie wrocilem z morfologi... bo lekarz ogolny stwierdzil ze zrobi sam (a nie tak jak mialem w klinice) i wyszlo ze nadmiar...
walki ciag dalszy
Pozdrawiam forumowiczow a zwlaszcza zoisyte!To tyle na poczatek teraz konkrety. W koncu dali mi urlop na 4 dni i powrot do kliniki w miejsce czeka.po dlugim leczeniu 6 abvd i duza dawka radio X ,licz...
Problem z ręką
Hej!Mam do was pytanko.Od ostatniej chemi boli mnie ręka(oczywiście ta w którą podawano"witaminki"),generalnie to już 4 chemia z rzędu na tą łapkę i właśnie nie wiem czy to od tego ten ból.Jest to tak...
Problem z psychą :(
Hej!Zakładam ten wątek w sumie po to żeby ktoś podniósł mnie na duchu.Męczę się z zz od stycznia ,własnie jutro mam przed ostatnią chemię, a potem nie wiem co będzie, pewnie naświetlania.Jednak im bli...
A jednak nawrót
A tak już się cieszyłam, że mija pięć lat od zakończenia leczenia i juz jestem 100% ozdrowieńcem. Jeszcze w poprzednim forum dzieliłam się z Wami swoimi wątpliwościami dotyczącymi źle wykonanego CT, a...
Wynik badania szpiku
Mam pytanie.być moze ktoś zna na nie odpowiedz i mi pomoże.czekam na wynik trepanobiopsji i z tego co sie dowiedzialem od lekarza to sobie jeszcze troche poczekam bo profesor, który miał zbadać mój sz...
Standardy medyczne przy leczeniu dzieci
Pobredzę sobie o tym jak się leczy dzieciaki chore na zz - standardy(ty?) obowiązujące w naszej klinice.Każde dziecię jest na wejściu cewnikowane cewnikiem Broviac'a. Ponoć u dorosłych to rzadkość - b...
ŚMIERĆ CHOREGO NA ZIARNICE
MÓJ MĄŻ CHOROWAŁ NA ZIARNICE OD 5 LAT. CZĘSTO GOŚCIŁ W WILKIEJ STOPIE ZMARŁ W PONIEDZIAŁEK. NIE MOGĘ SIĘ Z TYM POGODZIĆ. JEST MI BARDZO CIĘŻKO.
Jak ziarnica zmieniła nasze życie?
Witam wszystkich "starych" i "nowych" w tym FORUM! Kto pamięta "stare" FORUM, ten przypomina sobie zapewne jeden z pierwszych wątków o podobnie brzmiącym tytule. Wracam do tego tematu, ponieważ moja z...
BIAŁACZKA pomocy
Cześć. Nazywam się marcin. ciesze się że znalazłem wasze formu. Miesiąc temu wykryto u mnie przewlekłą białaczkę szpikową. Miałem badania ja i moja siostra. Okazało się żo może ona być dawcą szpiku. c...