Ogólne
Czy to nawrót czy brak reakcji na leczenie?
Jestem leczeona na zz od grudnia 2004. Po 6ABVD w oczekiwaniu na radioterapię zauważyłam powiększone węzły na szyji. Oczekuję na wynik PETa i mam zgłosić się na oddział chemioterapii. USG potwierdził...
Artykuł o Andrzeju Turskim.
http://42.pl/url/deq
Poradę poproszę...
Poradzcie mi prosze jakie badania moge wykonac samodzielnie na własną reke by ewentualnie wykluczyc nawrót ziarnicy i upewnic sie ze z moim zdrowiem wszytko jest dobrze? Najwiekszy problem mam z brzuc...
jak to tutaj jest????
Pewnie zostane za to tak skrytykowana ze wiecej tu nie zajze ale coz moze akurat cos to pomoze...Przegladam ta strone juz jakies dobre 2 lata odkad tak naprawde ja znalazlam rzadko cokolwiek pisze pon...
Urodzinki naszej Helci
STO LAT! STO LAT! STO LAT! Niech żyje, żyje nam! Kochanej Helci w Dniu Jej Święta, które musi niestety spędzić w klinice, najcieplesze życzonka, bo z naszych serduszek, zdrówka, zdróweczka, wielkiej i...
myslalam ze pomozecie
wiem ze na tym forum głównie wypowiadaja sie osoby chore na zz...ale mialam nadzieje ze mozna wlasnie na was liczyc...ja jestem zdrowa ale moj narzeczony ma zz i nie chce sie podjac leczenia...myslala...
Dokąd się udać????
Bardzo Was proszę o pomoc. U mojej mamy w tym tygodniu zdiagnozowano ziarnicę złośliwą (NS 1). Stopień zaawansowania nie jest jeszcze stwierdzony- ale węzły śrópiersia są znacznie powiększone. Odesłan...
pomocna dłoń
Potrzebuję dobrej rady. Chciałabym umiec pomóc mojej przyjaciółce chorej na zz. Ma II A i przyjęła już 3 chemie,jest młodą matką i moim największym skarbem. Nie chcę jej chrzanić głupot, bo sama nie w...
hmm:)
przepraszam,ale mam takie pytanie,bo na stronce napisane jest tak : "Należy wnikliwie obejrzeć skórę w poszukiwaniu rumieni, zaczerwienień, nawracających podejrzanych zmian. Czasem może być to tylko z...
leki wspomagające
Mam pytanie.Czy podczas leczenia i po jego zakończeniu stosowaliście jakieś leki lub preparaty wspomagające organizm typu:ecomer,alveo,noni lub jeszcze coś innego ?Bo ja od listopada do lipca brałem i...
Samobójstwo chorego na ziarnicę
Mój chłopak 90 min.temu popełnił samobujstwo...nie moge sie z tym pogodzić...
Wikipedia
Poprawiłem w wikipedii (http://pl.wikipedia.org) hasło "Ziarnica złośliwa" - zapraszam do recenzji i udoskonalania.PS: u Lwicy bez zmian - czekamy na PET
PRZEPRASZAM WSZYSKICH
chce was bardzo mocno przeprosic za te posty!!!nie bede sie tlumaczyc bo wiem ze zadne tlumaczenie nie ma sensu!!!przepraszam, przepraszam,przepraszam...ale chce tylko zebyscie wiedzieli ze ja nie pis...
co z tym? no wiecie z czym?
Moze moje pytanie wyda sie wam nie na miejscu...ale musze je zadac.Wiec u mojego chlopaka niedawno stwierdzono ZZ i w zwiazku z tym mam pytanie: takie calkiem normalne bo przeczytalam ze wirus wywołuj...
onkolog czy psycholog?
WitamChciałbym przedstawić tutaj mój przypadek. Kiedy miałem 6 lat stwierdzono u mnie ZZ typ LP st IA (zaatakowane węzły szyjne). Byłem leczony chemioterapią - cykle B-DOPA, pamietam że był to jeden w...