Ogólne
Wezly platowe
Witam wszystkich ziarniakowstwierdzono u mnie po biopsji ze wycieli mi wezel platowy,spytalam sie co to znaczy a on ze trzeba czekac na wynik.moglby ktos mi powiedziec czy powinnam sie obawiac jakies...
no to chyba remisja:) !!!! (wyniki PET)
cześć Zierniaczkisuper wiadomość, wygląda na to że mój ziarniaczek osiągnął wymarzoną remisję:)co prawda wynik PET pokazuje podwyższony metabolizm w klatce piersiowej ale opis wskazuje że są to zmiany...
Chciałam się tylko podzielić szczęściem
Dziś się dowiedziałam że nastapiła remisja!! walczyłam od marca!! Pozostał jeszcze guz w śródpiersiu ale nie ma w nim komórek rakowych!!! yooopiiiii
markery
Witam. Dziasiaj mija rok od kiedy zakonczyłam leczenie ziarnicy. Póki co na razie jest ok. Ale... No właśnie. Ostatnie kt miałam w sierpniu, było ok, ciągle dużo zwłóknień w śrópiersiu (tam była lokal...
ile czekaliscie na list z terminem na PET/Gliwice
hej!ponad 2 tyg temu przefaxowalam skierowanie na PET-CT w Gliwicach i moze jestem zbyt niecierpliwa, ale juz wariuje czekajac na ustalenie terminu... moze sie bede mniej stresowac znajac dokladna dat...
jaki uzdrowiciel?
witam jakiego uzdrowiciela/bioenergoterapeute polecacie?
TOMOGRAFIA KLATKI PIERSIOWEJ
Witam mam pytanie ,po 12 chemi przed radioterapią miałam zrobioną tomografie komputerową,na wyniku okazało się że mam powiększony węzeł chłonny w okolicy rozwidlenia tchawicy,czego wcześniej nie było...
Niepokojący stan po remisji
Witam Was,Mam pytanie, niestety jak większość z Was musiałem borykać się z tą chobą. Maiłem VI stopień leczony 8 x B-DOPA, z zajęciem śródpiersia i naciekami na płuca. Leczenie skończyłem 22 czerwca 0...
dojazd do CO W-wa
Pytanie trochę nietypowe,którym autobusem najlepiej dojechać z Dworca Centralnego do CO na Ursynowie, i na którym przystanku wysiąść, jak dojść do tej głównej rejestracji? - pierwszy raz jedziemy tam...
Likwidacja NFZ a Ziarnica
Co Wy na to? czy za leczenie lub też poddawanie się kontroli zaczniemy płacić z własnej kieszeni? przecież nie jest to raczej w "pakiecie podstawowym" finansowanym ze składki...?czy się mylę?
ból głowy w okolicach zatok po leczenu zz
Witam gorąco;3 latka minęło odkąd jestem w remisji po zz II st, przeżyłam chemioterapię i radioterapię, objawami, które mnie niepokoją jest utrzymujący się od wiosny ból głowy w okolicach zatok - czoł...
a juz bylam zdrowa!?
Myslałam ze chemia to cos strasznego, ale dało sie to znieść i nie bylo zle.8 cykli ABVD i zadnych problemów. Nie bralam neupogenu, wyniki byly ok.I myslalam sobie ze cos za gładko to wszystko idzie....
iwon
Witam, chce sie z wami podzielic tym co usłyszałam od lekarzy hematologów i radiologów w zielonej górze.dot. to mojego przypadku ale moze i kogos z was zainteresuje. sama niewiem co myslec.po 8 cyklac...
leki
Mam takie pytanie odniosnie lekow. Czy po skonczonym leczeniu (chemi )nie ma jakis przeciw wskazan do brania roznych lekarstw? Nie chodzi mi o obciazanie watroby tylko o jakies inne skutki uboczne, kt...
czy ktoś z was leczył się w LuxMed Warszawa?
wybieramy się tam, proszę o opinie, z góry wielkie dzięki