Ziarnica.pl
← Wróć do forum

Ogólne

3412 wątków 31508 wypowiedzi

LEKARZ,LEKARZOWI NIEROWNY

witam,robilam USG wezlow chlonnych szyi 2 tygodnie temu i na podstawie tego wyniku dostalam skierowanie do szpitala.termin mam wyznaczony na 25 wrzesnia.na tym USG wyszlo,ze mam powiekszony tylko jede...

odpowiedzi: 2 18 lat temu

krew, zmiany po miesiacu, prosze

czesc, mam problem, od dlugiego czasu (ponad rok)mam powiekoszne wezly za zuchwa, tak jakby pod uchem, po obu stronach sa prawie takie same, od roku sie nie zmieniaja, bylam z tym u lekarzy dwoch, bad...

odpowiedzi: 35 18 lat temu

Artykuł z wrocławskiej GW

Artykuł Marzeny Kasperskiej z wrocławskiej GW, wstawiam w całości, bo niebawem zniknie w archiwum:Przez pięć miesięcy 17-letnia Marlena przekonywała lekarzy w przychodni, że ma na szyi guza. Zbywali j...

odpowiedzi: 21 18 lat temu

Swiadczenie rehabilitacyjne

Witam! Mam pytanie do osob ktore kozystaly ze swiadczenia rehabilitacyjnego. Czy trzeba pracodawcy dostarczac zwolnienie od lekaza tak jak ma to miejsce przy zwolnieniu chorobowym?

swędzenie

cześc mam do was prośbę może ma ktoś lekarstwo na swędzenie całego ciała jestem chora na zz już cztery lata na początku chorob trochę mnie swędziało ale teraz przechodzę tortury mam takie swędzenie że...

odpowiedzi: 6 18 lat temu

Lekarze?

Proszę o podanie mi namiarów na lekarzy we Wrocławiu, gdzie powinnam sie zgłośić, żeby nie latać tak niepotrzebnie, muszę zrobić wycinek, a skierowanie ma od internisty, bo u hemtologa byłam prywatnie...

odpowiedzi: 1 18 lat temu

Odzywki

Witam jestem po leczeniu ziarnicy złośliwej ,obecnie same kontrole leczenie zakonczone w 2003r. Chiałbym powiekszyć rozmiary swojej klatki piersiowej bo lekarz mówi ze mam małą jak na wiek 19 lat.A z...

odpowiedzi: 0 18 lat temu

cudownie:)

Dzisiejszy dzień mogę zaliczyc z pewnoscia do jednych z najcudowniejszych a własciwie jest najcudowniejszy:)))) Lekarz oznajmił mi,że mam remisje:))))ochhhhhh jak bardzo sie cieszę-chociaz powiem szcz...

odpowiedzi: 9 18 lat temu

CT bez kontrastu

Czy jest szansa ze badanie CT przeprowadzone bez podania kontrastu jonowego wyjdzie dobrze , dokładnie?Przy schorzeniu takim jak ZZ rzecz jasna.

odpowiedzi: 0 18 lat temu

remisja

wlasnie wrocilismy od lekarza, wyniki PET/CT super, jest remisja. mamy 3 miesiace wolnego, pozniej znowu PET/CT i tak przez dwa lata a pozniej przez kolejne 3 latka badania co 6 miesiecy. szczesliwie...

odpowiedzi: 16 18 lat temu

Czy jednak przeszczep?

Witam wszystkich pisałam że mój mąż Drek leży juz na sali przeszczepowej , dziś są wyniki tomografu. Dostał 5 chemii wg ICE po 3 chemiach guz był wielkości 6x3cm dostał kolejne 2 cykle i guz okazało s...

węzły hypoechogenne - co to znaczy?

Witam, Mam pytanie jak w temacie.

odpowiedzi: 6 18 lat temu

czy wezly w ziarnicy moga sie zmniejszac?

Hej, wiem, ze nie do konca chcecie odpowiadac na pytania czy to jest ziarnica. I wcale sie nie dziwie, bo pewnie co kto u siebie cos zobaczy to wpada i pyta i znika. Ja jednak juz od kwietnia mam podw...

odpowiedzi: 7 18 lat temu

zasiłek chorobowy/renta

Witam mam prośbę, pytanie. Moj mąż jest od maja br. na chorobowym L-4 a dopiero dostał pierwszą chemię z ośmiu, jak wygląda sprawa chorobowego czy np. może wrocić do pracy w trakcie leczenia, czy po w...

odpowiedzi: 11 18 lat temu

anry

nikt nie slyszal tu o NARY? maj gosh..rece, cycki i majtki opadaja poczytajcie w necie, nie wyssalam z palca

odpowiedzi: 5 18 lat temu