Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

NOCNE POTY ?

Autor: anianatati • 31.08.2006 07:20 • 6 odpowiedzi

anianatati

31.08.2006 07:20

Odpowiedz

Witam, mam pytanie odnośnie nocnych potów przy ziarnicy: czy takie nocen pocenie to pocenie się przez całą noc? czy np jak się obudzę w nocy o 3 rano i jestem mocno spocona i wtedy zmienię koszulkę i już się dalej nie pocę, to jest to typowe przy ziarnicy? bardzo prosze o odp, jak to jest z tym nocnym poceniem, pozdrawiam!

baldi

31.08.2006 07:32

Odpowiedz
chodzi o ZLEWNE POTY NOCNE.
duzo informacji o nich znajdziesz w serwisach medycznych oraz tutaj: http://www.google.com/search?q=zlewne+poty

Vani

31.08.2006 21:24

Odpowiedz
wiem ze moj chlopak niepocil sie cala noc,ale niekiedy jak sie przebudzilam to byla jego poduszka cala mokra,jakby z pralki,ale do rana wyschla.po pierwszej chemii wogule juz te poty znikly i teraz poci sie chyba jeszcze mniej ode mnie

anianatati

06.09.2006 08:52

Odpowiedz

O 23:24, dnia 2006-08-31 Vani napisał(-a):

wiem ze moj chlopak niepocil sie cala noc,ale niekiedy jak sie przebudzilam to byla jego poduszka cala mokra,jakby z pralki,ale do rana wyschla.po pierwszej chemii wogule juz te poty znikly i teraz poci sie chyba jeszcze mniej ode mnie

Vani

06.09.2006 12:07

Odpowiedz

zawsze mial stan podgoraczkowa i niekiedy bol glowy.do tego tez zmeczenie i sennosc.ale narazie wszystko minelo i mamy nadzieje ze juz niewroci.jeszcze 2chemie i badania

tommyok

06.09.2006 16:03

Odpowiedz

a te stany podgorączkowe to jakie? no i czy miał powiększone węzły? bo ja mam podobne objawy bóle gardła zmęczenie ospałość czasami poty ale takie leciutkie....no i się martwię...dziękuję i pozdrawiam

Vani

10.09.2006 20:00

Odpowiedz

To czemu sie niezbadasz?czym dluzej bedziesz z tym czekal tym bardziej bedziesz tego zalowac.uwierz mi.wiem jak to bylo u nas.no tez mial powiekszone wezly chlonne nad obojczykiem.a goraczki duzej niemial.tak miedzy 37-38´C.