Ziarnica.pl
← Wróć do forum

Ogólne

3412 wątków 31508 wypowiedzi

pytanie do netooperki

Napisałas mi ostatnoi ze Ty miałas swietne wyniki morfologi i okazało sie ze masz ziarnice a w jaki sposob ja wykryto u Ciebie. Ja w tej chwili jestem po drugim antybiotyku i wezły chlonne na szyi zma...

odpowiedzi: 2 15 lat temu

Czy zz tak sie objawia ?

jestem 23 lata po ostatnim leczeniu radio.od lipca mam takie dziwne objawy wyskakuje gorączka nawet do 38,5 po zażyciu proszków spada i tak przez około 8 dni w tym czasie mam silne bóle kolan,łokci ,...

odpowiedzi: 1 15 lat temu

trzeba zyć dalej

hej.dawno tu nie zaglądałam...mam taką pacjentkę w aptece,matkę piątki dzieciaków u której rozpoznano zz.mój lekarz w trakcie leczenia zawsze mi powtarzał"pani aniu nie wystarczy istnieć trzeba jeszcz...

odpowiedzi: 0 15 lat temu

Węzły o prawidłowej echostrukturze ale rosną

Witam, ok. miesiąc temu zauważyłam za uchem malutkie zgrubienie - dość miękkie, niebolesne. Ale po mocniejszym naciśnięciu mogłam tam wyczuć twardy guzek. Po przeczytaniu waszego forum po ok. 2 tyg....

walka nieustanna

Moi Drodzy,być może zdziwi Was fakt, że dołączyłam do Was dopiero teraz, kiedy miesiąc temu przyszedł wynik Z Dolnośląskiego Centrum Medycyny Nuklearnej. Wynik tak oczekiwany, wytęskniony i wypłakany....

odpowiedzi: 9 15 lat temu

poszukuję ludzi po allo!!!!

Jestem po 2 autoprzeszczepach- nie pomogły. szukam ludzi po allogenicznym przeszczepie w ziarnicy.piszcie dzwońcepomóżcietel.69320200 ania

odpowiedzi: 5 15 lat temu

ziarnica

Witam Was Kochani jestem ta tej stronie pierwszy raz...ja też choruję na ziarnicę od 15 maja jestem w trakcie chemioterapii chemię znoszę w miarę dobrze w dniu podania chemii mam straszne wymioty ale...

odpowiedzi: 3 15 lat temu

Czy mam się martwić?

Witam Was wszystkich!Trzy lata wcześniej powiększył mi się węzeł za uchem i tak pozostał do dziś.W wakacje powiększyły się kolejne,za uchem i w pachwinie.Lekarz rodzinny wyczuł również w brzuchu.Wynik...

odpowiedzi: 8 15 lat temu

Czy to ziarnica

WitamMam 19 latOd ok 2 miesiecy mam powiekszone podrzuchwowe węzły chłonne ok 1 - 1,5 cm.Najpierw Prawy, lewy odrobine ale przeziębiłem sie ostatnio, zapalenie gardła i powiekszył sie tez lewy.Ostatni...

odpowiedzi: 4 15 lat temu

Jak pomóc?

Moja przyjaciółka dowiedziała się, że ma ziarnicę. Jest w bardzo złym nastroju i nie odbiera telefonów... Czy ktoś może mi powiedzieć jak mam jej pomóc, co teraz czuje, czego potrzebuje? Zupełnie nie...

odpowiedzi: 3 15 lat temu

Witajcie:)

Trafiłem na tę stronę przypadkowo w sobotę, po tym jak w piątek dostałem diagnozę C81. W lipcu pod prawą pachą wyczułem sporego guza, leżałem sobie beztrosko na plaży myśląc o pierdołach i nagle - bac...

odpowiedzi: 50 15 lat temu

Dane osobowe

Baldi, czy mozesz zdjac moje nazwisko z ogolnie dostepnego internetu gdzie w 2006 napisalam na temat mojej kolezanki. Nie chce zeby moje dane ( imie i nazwisko i adress e-mail, byly dostepne w interne...

ziarnica? objawy

Cześc mam do was pytanie.Na szyi mam dwa wezły powiekszone od jakis 3miesiecy i brałam juz dwa antybiotyki i nada sa. Mam tez wezły w pachwinach ale pani doktur stwierdziła ze w pachwinach moga byc. W...

odpowiedzi: 7 15 lat temu

bóle węzłów (lub ich okolic) po leczeniu

Witam ponownie,Czy ktoś z was spotkał się z przypadkiem że go bolą węzły (lub okolice węzłów - ciężko powiedzieć) po leczeniu. Od zakończenia leczenia (chemia + radio) minęło już 7 miesięcy, a ja bar...

odpowiedzi: 4 15 lat temu

Po chemii nadal węzły i powiększona śledziona

Hej. Mam pytanie, trochę się dzisiaj podłamałam i liczę, że trochę mnie uspokoicie, bo się już strasznie nakręcam :] Miałam dzisiaj ostatnią 12 chemię ABVD. Na początku leczenia miałam zmiany na szyi...

odpowiedzi: 6 15 lat temu