Ziarnica.pl
← Wróć do forum

Ogólne

3412 wątków 31508 wypowiedzi

Czy to prawda...

Czy to prawda ze witamina B6 jest pozywka dla zarnicy zlosliwej?

odpowiedzi: 30 15 lat temu

ovosan

Dowiedziałam się o nowym leku ovosan, działa antynowotworowo, pomaga w leczeniu i niby zmniejsza ryzyko nawrotu. Czy ktoś z was słyszał coś na ten temat bądź stosuje ten lek? Jest on bardzo drogi, w w...

odpowiedzi: 3 15 lat temu

Metoda leczenia raka ?

Dostałam ten link od znajomej lekarki... Obejrzyjcie filmik na końcu strony.http://kidzik.webd.pl/blog-rak/tag/dr-george-ashkar/??? lekko szokujące :)

odpowiedzi: 1 15 lat temu

dot. opisu PET

mam pytanie dotyczące opisu PET. Jeśli w poprzednim badaniu w opisie zostało napisane "PŁUCA: brak zmian patologicznych" a w następnym wyniku (po radioterapii) czytamy: "PŁUCA: guzek do 4mm" - czy to...

odpowiedzi: 2 15 lat temu

Zachorowania wśród rodzeństwa

Bardzo interesuje mnie ten temat, ponieważ moja córka zachorowała na Hodgkina w wieku 15 lat. Szperałam oczywiście po internecie w poszukiwaniu informacji na ten temat. Mam syna w wieku 10 lat ( o 9 l...

Watroba

Moi Drodzy! Moj Braciszzek pozostajacy w remisji od pol roku odebral dzis wyniki krwi. Marker watrobowy troche podwyzszony poza tym reszta wynikow b. dobra. Lekarz zalecil diete,Usg i Ct za 2 tygodnie...

odpowiedzi: 9 15 lat temu

bóle w czasie chemioterapii

Hej jestem w czasie chemioterapii teraz będę miała koniec 6 cyklu a mam mieć 8...Proszę o pomoc z tego co czytam na forum zz to wszyscy biorą chemie abvd co 2 tyg.a ja dostaję ją co 3tyg. ponieważ spa...

Zestrachana przed beaccop :( help

Ide na beaccop ... przyznam że boję się strasznie.Jestem po ABVD, która była dla mnie dość ciężka, rzyganie i ból przy ostatniej kroplówce.Teraz mam info że beaccop jest mocniejsza ... więc jak to wog...

wznowienie zz po 23 latach

Kochani czy na tym forum są osoby,które miały wznowienie po kilkunastu a nawet kilkudziesięciu latach ? nie wiem czy to nawrót choroby, czy jakaś infekcja ,ale w ostatnim badaniu komputerowym j. brzus...

odpowiedzi: 43 15 lat temu

Guz na klatce piersiowej, śródpiersiu - charakterystyka

Witam Pytanie dla niektórych pewnie wyda się trochę dziwne, ale mimo wszystko uznałem, że zapytam, mianowicie:Jakiej struktury jest ten "sławetny" kilkucentymetrowy guz w śródpiersiu występujący u nie...

odpowiedzi: 1 15 lat temu

Choroba a emocje

Cześć dawno mnie tu nie było, więc przesyłam pozdrowienia, chciałem się z Wami podzielić sprawą nad którą ostatnio się skupiłem , a mianowicie jakie wydarzania z życia mogły wywołać u nie taki silny...

odpowiedzi: 6 15 lat temu

powiekszone wezły chlonne w dołach naddobojczykowych

Witam wszystkich wczorajwrociłam od hematologa ktory stwierdził ze z moich badan krwi nie wynika nic. A wezly powiekszone sa. mam w pachwinach na szyi sa one dopuszczalne ale w dołach nadoboczykowych...

odpowiedzi: 0 15 lat temu

chłoniak grudkowy

GG:11347286

badanie his-pat z materiału rozfragmentowanego

Witam jestem w trakcie diagnozowania limfadenopatii. choroby wirusowe zostały wykluczone wywiad rodzinny w kierunku ziarnicy pozytywny dwie osoby z bliskiej rodziny.W usg wezly szyjne hipoechogeniczne...

Witajcie ludziska!

Witajcie wszyscy :) Czytam to forum od momentu jak zaczęto u mnie coś innego niż infekcja wymyślać. Mocno mi pomogło. No to w końcu stwierdziłem, że może się chociaż przywitam :DMoja lepsza połówka za...