Ziarnica.pl
← Wróć do forum

Ogólne

3412 wątków 31508 wypowiedzi

smak

Mam pytanie kiedy wrocil wam normalny smak potraw po autoprzeszczepie

odpowiedzi: 4 15 lat temu

ziarnica

Hej szukam kontaktu z osobami walczącymi z zz...ja też walczę jestem w trakcie chemioterapii za tydz.kończę 5 cykl a mam mieć 8 cykli...

odpowiedzi: 2 15 lat temu

Do madziaczek88

Prosiłaś o namiary na psychologa w Warszawie.Możesz podać swój adres email to ci wyślę, bo na forum nie można podawać nazwisk...

odpowiedzi: 7 15 lat temu

pobranie węzła, co i jak

WitajciePowiedźcie mi proszę jak wygląda pobranie wycinka węzła Robią to w znieczuleniu ogólnym czy miejscowym? Jak duże robią nacięcia? i co jest po zabiegu? Normalnie wracam do pracy czy dają zwoln...

odpowiedzi: 8 15 lat temu

kwidzyn- pomorskie

szukam bratniej duszy z okolic jest ktos JA rozpoznanie 1999 rok 4 lata po AUTOprzeszczepie

odpowiedzi: 0 15 lat temu

Bezpłatne warsztaty psychoonkologiczne

[b]Warsztaty terapeutyczno-szkoleniowe Programu Simontona w Osolinie, k. Wrocławia24-28.11.2010[/b]Serdecznie zapraszamy osoby z choroba nowotworową i ich bliskich na bezpłatne warsztaty Programu Simo...

psycholog

czy ma ktoś z Was namiary na jakiegoś dobrego psychologa w Warszawie? jeśli tak to będe bardzo wdzięczna.

przerwala chemie, by urodzic

dzisiaj swiat okrazyla taka oto informacja:***włoska prasa podkreśla dzisiaj odwagę i poświęcenie 39-letniej Małgorzaty Burakowskiej, która zdecydowała się przerwać chemioterapię, aby donosić do końca...

Chemioterapia ABVD a uprawiania sportu

Mam pytanie czy ktoś z Was stosjąc ABVD uprawiał intensywnie sport ? Pytałam mojej lekarki i usłyszałam, że można w granicach rozsądku... I właśnie się zastanawiam co to znaczy w granicach rozsądku :-...

odpowiedzi: 4 15 lat temu

Nawrót...

Strasznie to smutne jak trzeba się usunąć z grona Ozdrowieńców... Miałam nadzieję, że to nigdy nie nastąpi, a jednak po półtora roku spokoju trzeba walczyć od nowa... Trzymajce, proszę, kciuki!Pozdraw...

odpowiedzi: 20 15 lat temu

niedoczynność tarczycy

Witam wszystkich. Na samym wstępie chciałam zaznaczyć że przeszukałam forum w celu znalezienia odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, lecz ich nie znalazłam, więc zakładam nowy wątek. Chciałam się zapy...

odpowiedzi: 15 15 lat temu

dieta w czasie chemioterapii

hej...ogolnie jestem po pierwszym wlewie abvd...dokladnie 3 dzien po..moj problem polega na tym ze mam okropne wzdecia i zaparcia niby dostalam leki ale jeszcze nie zaczely skutkowac...czy ktos moze m...

odpowiedzi: 6 15 lat temu

ziarnica w mózgu - do kogo?

Witam,Tata jest po operacji mózgu, gdzie wycięto ponoć bez problemowo guza, który z wszystkich wskazań (TK, krew, RTG, USG itp.) miał być oponiakiem. Jednak kilka dni temu przyszły wyniki badań histop...

odpowiedzi: 3 15 lat temu

skóra nie odzyskuje swojego kolorytu...

witam, mam takie pytanie, może trochę głupie. byłam u lekarza na badaniu , badał mi klatkę piersiową i zaniepokoiło go to że po skończeniu badania moja skóra nadal nie odzyskała normalnego koloru, tzn...

twardy węzeł

Czy jeśli węzeł jast twardy, nie przesuwalny ale ma prawidłową echostrukturę to może być nowotworowy? Dodam że jest to węzeł karkowy - byłam 2 razy na usg węzeł raz miał wymiar 13,52x5,76mm a po dwóch...

odpowiedzi: 3 15 lat temu