Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

ziarnica

Autor: anna • 26.10.2010 17:07 • 3 odpowiedzi

anna

26.10.2010 17:07

Odpowiedz

Witam Was Kochani jestem ta tej stronie pierwszy raz...ja też choruję na ziarnicę od 15 maja jestem w trakcie chemioterapii chemię znoszę w miarę dobrze w dniu podania chemii mam straszne wymioty ale potem już jest ok...teraz zaczynam 5 cykl chemii.Mam pytanie do Was Kochani boli mnie pod lewą pachą i pierś i nie wiem czy to tak na mnie działa chemia czy coś może jest nie tak?jak dotykam te miejsca które mnie bolą to nie wyczuwam żadnych guzków..

beata79

26.10.2010 18:13

Odpowiedz
Ja mam podobne objawy. Też dotyczy to u mnie tylko lewej strony. Nie jest to jakiś przejmujący ból ale wyraźnie go odczuwam ( ból piersi podobny do tego jaki się odczuwa przed miesiączką ). Pytałam o to mojego lekarza. Powiedział, że nie powinno to mieć związku z leczeniem... a gdyby było coś podejrzanego wyszłoby przy badaniu PET.
Mam też dziwne bóle kręgosłupa. Taki chwilowy promieniujący, pulsujący ból często zaczynający sie na wysokości krzyża i "wędrujący" aż po szyję.

anna

26.10.2010 18:46

Odpowiedz

O 20:13, dnia 2010-10-26 Beata79 napisał(-a):

Ja mam podobne objawy. Też dotyczy to u mnie tylko lewej strony. Nie jest to jakiś przejmujący ból ale wyraźnie go odczuwam ( ból piersi podobny do tego jaki się odczuwa przed miesiączką ). Pytałam o to mojego lekarza. Powiedział, że nie powinno to mieć związku z leczeniem... a gdyby było coś podejrzanego wyszłoby przy badaniu PET.

Mam też dziwne bóle kręgosłupa. Taki chwilowy promieniujący, pulsujący ból często zaczynający sie na wysokości krzyża i "wędrujący" aż po szyję.

anna

26.10.2010 18:55

Odpowiedz

Betko dziękuję za odpowiedz na moje pytanie może tak na Nas działa chemia?a powiedz mi Kochana ile masz mieć cykli chemii???jak ją znosisz?Podaje Ci mojego maila annazajac86@o2.pl