Ziarnica.pl
← Wróć do forum

Ogólne

3412 wątków 31508 wypowiedzi

Który kolor dla nas?

tak sobie mysle, ze moze czas sie zdecydowac i wystosowac odpowiednie pisemko o przyznanie nam koloru.. ale z ktorym bysmy sie identyfikowali? zobaczcie sami, czesc chorob juz sobie wybrala:http://www...

odpowiedzi: 26 19 lat temu

Kontrola

Wczoraj mialam drugą kontrolną wizytę po leczeniu. Po pierwszej (miesiąc po radio) miałam zrobić tylko morfologię, Ob i LDH. Drugą wyznaczono mi za 2,5 miesiąca (czyli3,5 miesiąca po leczeniu). Teraz...

odpowiedzi: 12 19 lat temu

powiększony węzeł- prośba o podzielenie się swoimi doświadczeniami.

Bardzo proszę o pomoc.Właśnie zaczynam diagnostykę dotycząca powiększonego węzła chłonnego.Mam kilka pytań:1.Czy u Was podczas badania palpacyjnego powiększony węzeł budził jakieś zastrzeżenia?(twardy...

odpowiedzi: 8 19 lat temu

hypoechogeniczne węzły

Czy ktoś z Was spotkał się z tym określeniem? Co ono oznacza?

odpowiedzi: 15 19 lat temu

Moja dziewczyna ma ziarnicę...

Witam wszystkich :)Mam na imię Tomek, mam 16 lat i mieszkam w Poznaniu - właśnie ukończyłem gimnazjum. Moja ukochana ma 17 lat.. kilka tygodni temu dowiedzieliśmy sie, że jest chora - ziarnica złośliw...

odpowiedzi: 3 19 lat temu

potęrzny ból jako objaw?

niestety diagnoza mojego męża brzmi zz lub chłoniak, bo po 3 tygodniach badań, lekarze jeszcze sie nie upewnili.Od tygodnia jego stan z godziny na godzinę staje sie krytyczny. Jeszcze nie zaczęli go l...

odpowiedzi: 1 19 lat temu

Do osób z Krakowa

Szukam dobrego lekarza z Krakowa.Proszę o pomoc. Wiem jak ważne jest żeby trafić do odpowiedniego lekarza.Wiem też, że tu na forum nie wolno podawać żadnych namiarów itd.Proszę o kontakt mailowy.

odpowiedzi: 1 19 lat temu

witaminy, suplementy

Zazywacie jakies preparaty witaminowe, suplementy?Pytam bo zdania na temat stosowania sztucznych witamin sa wsrod lekarzy podzielone , spotkałam sie ze sprzecznymi opiniami, jedni kategorycznie zabran...

odpowiedzi: 25 19 lat temu

PRZECZUCIE DIAGNOZY

INTUICJA MÓWI MI ,ŻE MÓJ MĄZ MA ZZ.lEKARZE NIE CHCĄ POWIEDZIEĆ, BO NIE SĄ PEWNI, WCIĄŻ GO BADAJĄ, ALE POD KĄTEM ZIARNICY. NIGDY NIKT Z MOICH BLISKICH NIE BYŁ CHORY NA RAKA, NIGDY NIKT TAK NIE CIRPIAŁ...

odpowiedzi: 6 19 lat temu

Strach,Prosze o Pomoc

Witam.Ostatnio prowadziłem temat o moim Śp.wujku,pogrzeb odbył sie 4 dni temu było to bardzo ciężkie przeżycie,ale w tej chwili nie chcial bym dokladnie do tego wracać.Nie wiem czy to normalne czy nie...

odpowiedzi: 27 19 lat temu

Ksiazka K. Durczoka.

Hej. Czytaliscie ta ksiazke? Ja przeczytalem dosc szybko... wlasnie troche krotka i mala jak na taka cene. Ale dodala mi otuchy... bo wiekszosc co tam przeczytalem juz wiedzialem... Ciekawe zdanie tam...

odpowiedzi: 19 19 lat temu

carpe diem

W styczniu 2005 r. rozpoznano u mnie ZZ IIIB. Leczenie zakończyłam 17.08.2005 r. Jestem zdrowa :)Dnia 03.06.2006 r wyszłam za mąż. Plan jest taki: będziemy z mężem żyli długo i szczęśliwie. Teraz czek...

odpowiedzi: 3 20 lat temu

jak moze pomoc przyjaciel? WAZNE

wlasnie dowiedzialam sie ze kolega jest chory na ZZ, nie wychodzi praktycznie z domu poza 'wycieczkami' na leczenie. do roboty ma tylko ogladanie telewizji albo komputer. mam zamiar go odwiedzac, ale...

odpowiedzi: 1 20 lat temu

czego boją sie sowieoczy? ;)

czego boją się sowieoczy, że zablokowali dla zwykłych internautów możliwość czytania ich forum dyskusyjnego?

odpowiedzi: 5 20 lat temu

MADZIULKA

WIELKIE BUZIAKI DLA MADZIULKI.... kazde cierpienie ma sens, prowadzi do pełni życia... WIEDZIALEM ZE JESTES SILNA...

odpowiedzi: 1 20 lat temu