Ogólne
Który kolor dla nas?
tak sobie mysle, ze moze czas sie zdecydowac i wystosowac odpowiednie pisemko o przyznanie nam koloru.. ale z ktorym bysmy sie identyfikowali? zobaczcie sami, czesc chorob juz sobie wybrala:http://www...
Kontrola
Wczoraj mialam drugą kontrolną wizytę po leczeniu. Po pierwszej (miesiąc po radio) miałam zrobić tylko morfologię, Ob i LDH. Drugą wyznaczono mi za 2,5 miesiąca (czyli3,5 miesiąca po leczeniu). Teraz...
powiększony węzeł- prośba o podzielenie się swoimi doświadczeniami.
Bardzo proszę o pomoc.Właśnie zaczynam diagnostykę dotycząca powiększonego węzła chłonnego.Mam kilka pytań:1.Czy u Was podczas badania palpacyjnego powiększony węzeł budził jakieś zastrzeżenia?(twardy...
hypoechogeniczne węzły
Czy ktoś z Was spotkał się z tym określeniem? Co ono oznacza?
Moja dziewczyna ma ziarnicę...
Witam wszystkich :)Mam na imię Tomek, mam 16 lat i mieszkam w Poznaniu - właśnie ukończyłem gimnazjum. Moja ukochana ma 17 lat.. kilka tygodni temu dowiedzieliśmy sie, że jest chora - ziarnica złośliw...
potęrzny ból jako objaw?
niestety diagnoza mojego męża brzmi zz lub chłoniak, bo po 3 tygodniach badań, lekarze jeszcze sie nie upewnili.Od tygodnia jego stan z godziny na godzinę staje sie krytyczny. Jeszcze nie zaczęli go l...
Do osób z Krakowa
Szukam dobrego lekarza z Krakowa.Proszę o pomoc. Wiem jak ważne jest żeby trafić do odpowiedniego lekarza.Wiem też, że tu na forum nie wolno podawać żadnych namiarów itd.Proszę o kontakt mailowy.
witaminy, suplementy
Zazywacie jakies preparaty witaminowe, suplementy?Pytam bo zdania na temat stosowania sztucznych witamin sa wsrod lekarzy podzielone , spotkałam sie ze sprzecznymi opiniami, jedni kategorycznie zabran...
PRZECZUCIE DIAGNOZY
INTUICJA MÓWI MI ,ŻE MÓJ MĄZ MA ZZ.lEKARZE NIE CHCĄ POWIEDZIEĆ, BO NIE SĄ PEWNI, WCIĄŻ GO BADAJĄ, ALE POD KĄTEM ZIARNICY. NIGDY NIKT Z MOICH BLISKICH NIE BYŁ CHORY NA RAKA, NIGDY NIKT TAK NIE CIRPIAŁ...
Strach,Prosze o Pomoc
Witam.Ostatnio prowadziłem temat o moim Śp.wujku,pogrzeb odbył sie 4 dni temu było to bardzo ciężkie przeżycie,ale w tej chwili nie chcial bym dokladnie do tego wracać.Nie wiem czy to normalne czy nie...
Ksiazka K. Durczoka.
Hej. Czytaliscie ta ksiazke? Ja przeczytalem dosc szybko... wlasnie troche krotka i mala jak na taka cene. Ale dodala mi otuchy... bo wiekszosc co tam przeczytalem juz wiedzialem... Ciekawe zdanie tam...
carpe diem
W styczniu 2005 r. rozpoznano u mnie ZZ IIIB. Leczenie zakończyłam 17.08.2005 r. Jestem zdrowa :)Dnia 03.06.2006 r wyszłam za mąż. Plan jest taki: będziemy z mężem żyli długo i szczęśliwie. Teraz czek...
jak moze pomoc przyjaciel? WAZNE
wlasnie dowiedzialam sie ze kolega jest chory na ZZ, nie wychodzi praktycznie z domu poza 'wycieczkami' na leczenie. do roboty ma tylko ogladanie telewizji albo komputer. mam zamiar go odwiedzac, ale...
czego boją sie sowieoczy? ;)
czego boją się sowieoczy, że zablokowali dla zwykłych internautów możliwość czytania ich forum dyskusyjnego?
MADZIULKA
WIELKIE BUZIAKI DLA MADZIULKI.... kazde cierpienie ma sens, prowadzi do pełni życia... WIEDZIALEM ZE JESTES SILNA...