Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Nowa ale doświadczona...przez zycie.

Autor: coookie • 09.09.2004 14:13 • 4 odpowiedzi

coookie

09.09.2004 14:13

Odpowiedz
Napiszę tylko pare słów podziękowania za ta strone do Mistrza Stopy.Szczerze mówiąć niedawno na nią trafiłam ale bardzo mnie podniosła w serduszku, chyba głównie dlatego że poczułam sie mniej osamotniona w swoim problemie. Ah...jakie to egoistyczne ale prawdziwe, taaa. Trzeba dbać o siebie, choć trochę. Kto nie szanuje siebie tego nie szanują inni, więc i choróbska. Osobiście choruję od ponad 3 lat, przezyłam chyba z 1000chemi, naświetlania, przeszczep kom.szpiku, 2 drastyczne utraty włosówm i kilka pomniejszych. Niestety nadal coś siedzi w płucach. Bądzcie ze mną bo jestem w przerwie między 2 bardzo silnymi chemiami i kompletnie sflaczałam. Ale bedzie bobrze.
Pozdrawiam wszystkich.

Kasia

09.09.2004 17:17

Odpowiedz

chemiami i kompletnie sflaczałam. Ale bedzie bobrze.

Pozdrawiam wszystkich.

Jestem z Tobą całym sercem:)Na pewno będzie dobrze. Trzymam kciuki i pozdrawiam.

Ewa

10.09.2004 05:24

Odpowiedz

2004-09-09 16:13... coookie napisał(a):

Ja też trzymam za Ciebie kciuki,życzę zdrówka i samych radosnych dni. Pozdrawiam

beata

10.09.2004 05:48

Odpowiedz
trzymaj się cooki,wszystko będzie dobrze!!musi byc!!nie ma innego wyjścia...moja córcia właśnie pojechała na 3 cykl chemii..
pozdrawiam ciepło

briggit

22.09.2004 18:32

Odpowiedz

bardzo mocno Cię pozdrawiam, naprawde jestes niesamowicie dzielnym czlowiekiem i masz w sobie tyle woli walki. Szczerze Cię podziwiam,to co napisalas dodaje sil. Bede o Tobie myslec. Trzymam kciuki zeby to choróbsko dalo Ci wreszcie spokój. Niedlugo dowiem sie co to radioterapia. Sciskam