Ziarnica.pl
← Wróć do forum

Ogólne

3412 wątków 31508 wypowiedzi

milosc z rakiem

jak zblizyc sie do chłopaka ktory ma ziarnice on cos czuje ja rowniez choroba nie jest przeszkoda ale on czesto mnie odrzuca jakby bal sie ze zbytnio sie zaangazuje i będe cierpiec , potem ja uciekam...

odpowiedzi: 8 20 lat temu

a u mnie węzły powywalało :/

Właśnie przed chwilą, umuwiłem sie na kolejną wizytę- jak okazało się ta nie będzie już standardowa :(Jako ze przed miesiącem węzełek wyskoczył mi pod pacha, a po tygodniu pod następną, dodam, że nie...

odpowiedzi: 12 20 lat temu

Mamografia piersi

Mam do Was panie pytanie .Czy po ziarnicy należy kontrolować piersi? Kto powinien dać skierowanie na badanie i jak często można robić to badanie.Czy przy tomografii komputerowej śródpiersia można odc...

odpowiedzi: 1 20 lat temu

Wizyta Papieża

Witajcie byłam na mszy w Warszawie .Były tłumy ludzi,ja byłam w sektorze 1C to jest na przeciwko ołtarza.wróciłam zmoknięta ale szczęśliwa.To przeżycie na całe życie.Pojawiały sie ciarki na ciele i ł...

odpowiedzi: 18 20 lat temu

nocne poty po leczeniu

Czesc, jestem po leczeniu, a od paru dni miewam nocne poty. Tlumacze sobie, ze jest coraz cieplej. Nie zanotowalam goraczki, ale po leczeniu mam ogolnie nizsza temperature niz wczesniej. Czy to zla oz...

zz u dzieci ?? proszę o pomoc

witam proszę o informacje. Moja córka (6tat) na początku mają bardzo spuchła. Wyglądało to jak świnka, jednak pediatra to wykluczył. Ma powiększone węzły chłonne szyi z jednej strony. Przy badaniu lek...

odpowiedzi: 5 20 lat temu

Bóle w klatce piersiowej

Cześć, moja siostra jest po przeszczepie prawie 2 miesiące i powoli wraca do sił jednak cały czas ma bóle głowy. Do tego czuje co jakiś czas bóle w klatce piersiowej(kucie) Czy ktoś z Was miał podob...

odpowiedzi: 2 20 lat temu

Czas spędzony w szpitlu

Witam !!!Mam pytanie ile czasu spędza się średnio w szpitalu a ile w domu ? Dla mnie to o tyle ważne że nie znosze szpitlnej atmosfery. Z góry dziękuje za odpowiedź

odpowiedzi: 12 20 lat temu

badanie krwi

Cześc jestem rok po leczeni.Mam bardzo dobre wyniki krwi ,lecz czy nie za wysokie. hemokryty-43,6 hemoglobina-14,2 krwinki czerwone-5,36 krwinki białe-7,45 MCV-81,4 płytki-313. Przeglądałam w gogl...

odpowiedzi: 2 20 lat temu

o Zosi Stankiewicz - Burskiej

Czy już wiecie, że Zosia z "Na dobre i na złe" choruje na ziarnicę?! Będę z uwagą śledzić jej tok leczenia, bo jak chorować to tylko w Leśnej Górze. Wyzdrowienie i miła obsługa zapewniona.

odpowiedzi: 59 20 lat temu

kłopoty z nerkami w czasie leczenia

w czasie choroby i ostatniej chemi,przestały pracowac mi nerki a miałam miec przeszczep ale do tego nie doszło.Po badaniu w Bydgoszczy nuklearnym, nie wykrył zadnych ognisk nowotworowych,to było rok t...

odpowiedzi: 6 20 lat temu

"cudowny" Noni??

Cześc chciałam się Was podpytać czy może korzystaliście lub slyszeliście o tym syropie?? Opowiadania na temat tego jak cudwnie leczy trochę przypominaja sf ale.......... może rzeczywiście, tak sie pyt...

odpowiedzi: 9 20 lat temu

Samoopalacz

Jestem trzy miesiące po chemii i półtora miesiaca po radioterapii. Skóra na plecach całkiem ładna. Opalać sie na pewno nie bedę, ale zastanawiam się nad samoopalaczem. Nie wiecie, czy można?

odpowiedzi: 38 20 lat temu

Szeptem informuję że chyba po najgorszym

Ale jeszcze przed PET więc szeptem... Maciek/Gand został potraktowany przez lekarzy jako samodzielnie funkcjonująca jednostka i skierowany na comiesięczne kontrole. Znaczyłoby to, że można szepnąć co...

odpowiedzi: 10 20 lat temu

znamiona barwnikowe

usunełam dwa zamiona barwnikowe wynik histopatologiczny zamię łagodne usunięte niekompletnie.co mam robić?