Ogólne
milosc z rakiem
jak zblizyc sie do chłopaka ktory ma ziarnice on cos czuje ja rowniez choroba nie jest przeszkoda ale on czesto mnie odrzuca jakby bal sie ze zbytnio sie zaangazuje i będe cierpiec , potem ja uciekam...
a u mnie węzły powywalało :/
Właśnie przed chwilą, umuwiłem sie na kolejną wizytę- jak okazało się ta nie będzie już standardowa :(Jako ze przed miesiącem węzełek wyskoczył mi pod pacha, a po tygodniu pod następną, dodam, że nie...
Mamografia piersi
Mam do Was panie pytanie .Czy po ziarnicy należy kontrolować piersi? Kto powinien dać skierowanie na badanie i jak często można robić to badanie.Czy przy tomografii komputerowej śródpiersia można odc...
Wizyta Papieża
Witajcie byłam na mszy w Warszawie .Były tłumy ludzi,ja byłam w sektorze 1C to jest na przeciwko ołtarza.wróciłam zmoknięta ale szczęśliwa.To przeżycie na całe życie.Pojawiały sie ciarki na ciele i ł...
nocne poty po leczeniu
Czesc, jestem po leczeniu, a od paru dni miewam nocne poty. Tlumacze sobie, ze jest coraz cieplej. Nie zanotowalam goraczki, ale po leczeniu mam ogolnie nizsza temperature niz wczesniej. Czy to zla oz...
zz u dzieci ?? proszę o pomoc
witam proszę o informacje. Moja córka (6tat) na początku mają bardzo spuchła. Wyglądało to jak świnka, jednak pediatra to wykluczył. Ma powiększone węzły chłonne szyi z jednej strony. Przy badaniu lek...
Bóle w klatce piersiowej
Cześć, moja siostra jest po przeszczepie prawie 2 miesiące i powoli wraca do sił jednak cały czas ma bóle głowy. Do tego czuje co jakiś czas bóle w klatce piersiowej(kucie) Czy ktoś z Was miał podob...
Czas spędzony w szpitlu
Witam !!!Mam pytanie ile czasu spędza się średnio w szpitalu a ile w domu ? Dla mnie to o tyle ważne że nie znosze szpitlnej atmosfery. Z góry dziękuje za odpowiedź
badanie krwi
Cześc jestem rok po leczeni.Mam bardzo dobre wyniki krwi ,lecz czy nie za wysokie. hemokryty-43,6 hemoglobina-14,2 krwinki czerwone-5,36 krwinki białe-7,45 MCV-81,4 płytki-313. Przeglądałam w gogl...
o Zosi Stankiewicz - Burskiej
Czy już wiecie, że Zosia z "Na dobre i na złe" choruje na ziarnicę?! Będę z uwagą śledzić jej tok leczenia, bo jak chorować to tylko w Leśnej Górze. Wyzdrowienie i miła obsługa zapewniona.
kłopoty z nerkami w czasie leczenia
w czasie choroby i ostatniej chemi,przestały pracowac mi nerki a miałam miec przeszczep ale do tego nie doszło.Po badaniu w Bydgoszczy nuklearnym, nie wykrył zadnych ognisk nowotworowych,to było rok t...
"cudowny" Noni??
Cześc chciałam się Was podpytać czy może korzystaliście lub slyszeliście o tym syropie?? Opowiadania na temat tego jak cudwnie leczy trochę przypominaja sf ale.......... może rzeczywiście, tak sie pyt...
Samoopalacz
Jestem trzy miesiące po chemii i półtora miesiaca po radioterapii. Skóra na plecach całkiem ładna. Opalać sie na pewno nie bedę, ale zastanawiam się nad samoopalaczem. Nie wiecie, czy można?
Szeptem informuję że chyba po najgorszym
Ale jeszcze przed PET więc szeptem... Maciek/Gand został potraktowany przez lekarzy jako samodzielnie funkcjonująca jednostka i skierowany na comiesięczne kontrole. Znaczyłoby to, że można szepnąć co...
znamiona barwnikowe
usunełam dwa zamiona barwnikowe wynik histopatologiczny zamię łagodne usunięte niekompletnie.co mam robić?