Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

nawrót

Autor: Ewa • 12.09.2004 19:30 • 6 odpowiedzi

Ewa

12.09.2004 19:30

Odpowiedz

Jestem pół roku od zakończenia leczenia. Znowu czuję dziwnie miejsce, gdzie kiedyś miałam powiększone węzły. Jak u Was objawiał się nawrót choroby?

nadja

12.09.2004 20:06

Odpowiedz

2004-09-12 21:30... Ewa napisał(a):

Jestem pół roku od zakończenia leczenia. Znowu czuję dziwnie miejsce, gdzie kiedyś miałam powiększone węzły. Jak u Was objawiał się nawrót choroby?

Co to znaczy dziwnie czujesz?

Jednoczesnie mam pytanie jak to jest z tymi nawrotami trudniej jest z tego wyjsc?A moze znajdzie sie ktos kto miał nawrot i napisze cos na ten temat???????

Ewa

14.09.2004 16:00

Odpowiedz

I objawem mojej choroby był powiększony węzeł nadobojczykowy. Teraz nie czuję węzła, ale boli mnie ta okolica przy ruchach ramienia ponad poziom. Wiem ze mam tam blizny po naświetlaniach, ale do tej pory czułam to inaczej. jeżeli u was pojawił się nawrót to jakie miało to objawy???

KASIA

15.09.2004 07:55

Odpowiedz

2004-09-14 18:00... Ewa napisał(a):

I objawem mojej choroby był powiększony węzeł nadobojczykowy. Teraz nie czuję węzła, ale boli mnie ta okolica przy ruchach ramienia ponad poziom. Wiem ze mam tam blizny po naświetlaniach, ale do tej pory czułam to inaczej. jeżeli u was pojawił się nawrót to jakie miało to objawy???

U ojego męża nawrót choroby objawiał się silnymi bólami w dolnej części kręgosłupa. Bóle te były spowodowane przez powiększone węzły brzuszne.

małgo

19.09.2004 17:31

Odpowiedz

2004-09-15 09:55... KASIA napisał(a):

2004-09-14 18:00... Ewa napisał(a):

U ojego męża nawrót choroby objawiał się silnymi bólami w dolnej części kręgosłupa. Bóle te były spowodowane przez powiększone węzły brzuszne.

Czy ziarnica zawsze wraca w takiej samej postaci na jaką chorowalismy chodzi mi o typ histopatologiczny??

agata

13.10.2004 14:47

Odpowiedz

2004-09-12 21:30... Ewa napisał(a):

3 razy dokladnie w tym samym miejscu powiekszały mi się węzły,ostatnim razem lekarz twierdził,że to zwłóknienia.Niestety NIE!!!ZnOw muszę się leczyć.

Marcin

20.10.2004 15:16

Odpowiedz
czesc Ewa

Narazie bym sie nie przejmowal tymi bolami, ja mam podobne bole juz od ponad roku 2 tygodnie temu bylem na tomografi i szczególowych badaniach i wszystko OK - żadnych zmian i powiekszonych wezłów.

Gorąco pozdrawiam Marcin