Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

limity na leczenie chorób nowotworowych

Autor: Gosia • 26.10.2004 17:04 • 2 odpowiedzi

Gosia

26.10.2004 17:04

Odpowiedz

Właśnie usłyszałam w "Wiadomościach" o nowych oszczędnościach w służbie zdrowia. Mówiono o liście nowotworów, których leczenie będzie refundowane, inne nie. Czy zz znajduje się na tej liście?

hela

27.10.2004 09:48

Odpowiedz

2004-10-26 19:04... Gosia napisał(a):

Właśnie usłyszałam w "Wiadomościach" o nowych oszczędnościach w służbie zdrowia. Mówiono o liście nowotworów, których leczenie będzie refundowane, inne nie. Czy zz znajduje się na tej liście?

przepraszam ale mam nadzieje, ze to jakaś kaczka dziennikarska!!!!!bo prima aprilis w kwietniu!!!!czy aby na pewno jest jakas lista bo byc moze to jakis kolejny poroniony projekt, ktory i tak nie dojdzie do skutku. Mam nadzieje, ze nikt nie będzie dzielić ludzi chorych (na nowotwory i nie tylko) na tych lepszych i gorszych.....

baldi

27.10.2004 14:32

Odpowiedz
moim zdaniem to lipa.
zwykly szum dziennikarski w stylu superexpressu czy diskopolowego polsatu. prawdopodobnie jest to jakis projekt ktory odpadnie w pierwszym czytaniu a nawet jesli zostanie przeglosowany to prezydent go nie podpisze lub poprosi trybunal konstytucyjny o zweryfikowanie pod katem zgodnosci z konstytucja.