Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Stukanie w gardle

Autor: Ali • 09.05.2005 17:43 • 7 odpowiedzi

Ali

09.05.2005 17:43

Odpowiedz
Tak sie pytam na zas - wiecie jak to dziala... cos nowego sobie przypomnialem...

Od jakiegos czasu, jakies rok moze 2 lata temu zaczalem odczuwac pewien dyskomfort podczas np przelykania sliny, albo picia plynow. Polega on na takim 'stukaniu' w gardle. Zreszta jak sobie ruszam grdyka (tak w prawo i w lewo) to tez stuka:)

Stary juz jestem i zniedoleznialy i pewnie jakis sznurek sie urwal... Wszesniej na to nie zwracalem uwagi - a teraz zaczelo mnie to troche wkurzac!

Czy - wy faceci - macie taksamo - czy tylko 'rzadki' za mnie okaz!

Ali

baldi

09.05.2005 18:12

Odpowiedz

2005-05-09 19:43... Ali napisał(a):

Stary juz jestem i zniedoleznialy i pewnie jakis sznurek sie urwal...

tak jak mowisz :>

Wszesniej na to nie zwracalem uwagi - a teraz..

..a teraz hipochondria? :-)

Czy - wy faceci - macie tak samo

nie wiem jak inni, ale my nie mamy ;)

a na powaznie - nie mam pojecia co to moze byc, ale podejrzewam przerost jakiejs chrzastki :|

Ali

09.05.2005 18:43

Odpowiedz
taaa... nie zebym sie tym odrazu przjmowal, ale ahilles zlekcewazyl grzybice stop - i pozniej zalowal...
...co do hipochondrii... ten model podobno tak ma... wada fabryczna..., ale producent zaprzecza :D

dzieki...

Asica

10.05.2005 04:31

Odpowiedz

2005-05-09 20:43... Ali napisał(a):

...co do hipochondrii... ten model podobno tak ma... wada fabryczna..., ale producent zaprzecza :D

Dobre,dobre... :) 1:0 dla Ciebie w tym watku ;)

Zoisyte

11.05.2005 13:13

Odpowiedz

Od jakiegos czasu, jakies rok moze 2 lata temu zaczalem odczuwac pewien dyskomfort podczas np przelykania sliny, albo picia plynow. Polega on na takim 'stukaniu' w gardle. Zreszta jak sobie ruszam grdyka (tak w prawo i w lewo) to tez stuka:)

Nie ruszać...nie będzie stukać :)

A tak na serio....starość...nic ino starość :)

Ali

12.05.2005 17:14

Odpowiedz

A tak na serio....starość...nic ino starość :)

W takim razie na 'starosc' bede chodzil z podniesiona glowa (tak mniej stuka)

... zlosliwi powiedza ze z zadartym nosem... :D

pozdro

ali

PS.

Z bardzo wiarygodnego zrodla dotarla do mnie informacja ze 'niektorzy' tez tak maja...

Hela

13.05.2005 13:34

Odpowiedz

Stary juz jestem i zniedoleznialy i pewnie jakis sznurek sie urwal... Wszesniej na to nie zwracalem uwagi - a teraz zaczelo mnie to troche wkurzac!

ja juz sie gubić zaczynam;)...Ktos;) niedawno pisal, ze sie czuje na 18-latka:)http://www.radiobartoszyce.pl/stopa/index.php?tekst=forum&akcja=rozwin&watek=224

a tu teraz stary, zniedoleznialy;) i jeszcze wkurzony bo co mu tak "klekota".......hmmmmm;)

Ja sie pytam co Alinka na to?;D

Zoisyte

13.05.2005 17:51

Odpowiedz

2005-05-13 15:34... Hela napisał(a):

ja juz sie gubić zaczynam;)...Ktos;) niedawno pisal, ze sie czuje na 18-latka:)http://www.radiobartoszyce.pl/stopa/index.php?tekst=forum&akcja=rozwin&watek=224

a tu teraz stary, zniedoleznialy;) i jeszcze wkurzony bo co mu tak "klekota".......hmmmmm;)

Ja sie pytam co Alinka na to?;D

Aż strach napisać...mi ostatnio też zaczęło klekotać :)