Ogólne
porcik
Witam,Po dzisiejszej wizycie w szpitalu dowiedzialem się że będą mi wszywać port (jestem juz po 5 wlewie). Jak dotąd chemia zchodziła mi całkiem dobrze a żyły bolały, ale chyba nie bardziej niż każdeg...
tarczyca-pytanie
Mam pytanie?czy miał ktoś z Was problemy z tarczycą po radioterpai??
czy moge brac naturalne witaminy podczas chemi?????
witam, niedawno dowiedzialam sie ze mam ziarnice zlosliwa , w poniedzialek mialam pierwsza chemie i czuje sie w miare , chcialabym sie dowiedziec czy moge brac jakies witaminy: slyszalam ze najlepszy...
Pytanie głównie do pań
Drogie panie,Czy może któraś z Was konsultowała sie z lekarzem w sprawie suplementów poprawiających kondycje skóry włosów, czy można takie stosowac po leczeniu??Mam ochote kupic sobie np Oli-Femin aby...
bol w klatce piersiowej
Witam ponownie, jako nowy ziarniczak mam pytanie poniewaz pomimo diagnozy nikt z lekarzy sie nie spieszy z leczeniem...chcialam zapytac czy to normalne ze to tyle trwa....zawsze wyadalo mi sie ze przy...
zwrot kosztów
Witam!Mam pytanie. Czy jest możlowość odzykania choć części pieniędzy wydanych na dojazd do szpitala (radioterapia)?
leczenie, a wiek
Witam, czy mozecie mi powiedziec jakike metody leczenia stosuowane sa u osob 80-letnich. Wczoraj dowiedzielismy sie, ze moj dziadek ma chloniaka - jeszcze nie wiadomo czy to ziarnica czy chloniak niez...
Wysypki i swedzenia w remisji
Czy wysypki swędzenia skóry w remisji zawsze muszą świadczyc o tym najgorszym tzn o wznowie ZZ?
WBC
Witajcie!!Mam pytanko dotyczące leukocytów. Jakie mieliscie wyniki pprzed rozpoczęciem chemii.Juz samam sie gubie,rózne opinie slyszę na temat leukocytów. Jedni twoerdzą ,że powinny byćzdecydowanie wy...
dieta
Powiedzcie mi proszę czy stosujecie jakąś dietę? w grudniu skończyłam 6 wlewów ABVD a dwa miesiące temu radioterapię.Pytałam lekarzy jak ma wyglądac moje odżywianie się jednak oni stwierdzili że nie m...
co po świadczeniach rehabilitacyjnych?
słuchajcie moi mili mam pytanko: we wrześniu kończy mi się przyznane już drugi raz(na 6 m-cy) świadczenie rehabilitacyjne,na poczatku wrzesnia mam badanie Pet w Bydgoszczy - mam nadzieję oczywiscie ze...
pytanko
Witajcie!Mam pytanko. O niedawna jestem w remisji. A od jakiegoś tygodnia mam bóle w Klatce piersiowej, bóle te przemijają i wracają. Czy to może świadczyć o nawrocie?
po przeszczepowy nalog
uwielbiam alkochol.nawet na sniadanie potrafie wypic trzy piwka.nigdy wczesniej tego nie mialem.wieczorami a w szczegolnosci latem przesaduje w pubach ze znajomimi i duzo pijemy.rano wstaje jak nowka....
ostra bialaczka szpikowa czy to wyrok?
No własnie ostra bialaczka szpikowa czy to wyrok?Jak to badziewie zniszczyć? Od poniedziałku na hematologii...
OB 130
OB 130 hemoglobina ok 6 o czym to świadczy wcześniej była już 2 razy ziarnica? Co będzie dalej?