Ogólne
wyniki badań
Witam,Jestem już po 7 wlewie, w ubieglym tygodniu miałem robione TK klatki i jamy brzusznej ale nie moja doktor prowadząca jest na urlopie i nie miałem z kim się skonsultować, wyniki są następujące:TK...
nicosc
choroba niszczy wszystko...rodzine,dom i szczescie!staralismy sie-ale nie wyszlo... zostalem sam.trudno teraz cos chciec i miec-bo sie mialo i czulo!!!coz wiecej pisac,tu trzeba byc twarym-kochac nada...
zaawansowane obiawy depresji
witam.stwierdzam fakt ze zauwazam u siebie poprzeszczepowa zaawansowana depresje.wszystkie obiawy na to wskazuja i sie zgadzaja.nasila sie to bardzo mocno a wrecz poglebia.trudno mi panowac nad samym...
ojcostwo po ziarnicy !?!?
Witam!Tak wlasnie sie zastanawiam i zachodze w glowe, jak to bedzie za jakis czas, gdy zdecyduje sie na dzieci.Gdzies kiedys w internecie przeczytalem, ze ryzyko zachorowania na ziarnice zlosliwa jest...
Wędrujące myśłi i psychika
Bardzo chcę pomóc mojej młodszej siostrze przetrwać tą chorobę, ten czas walki,czas najczarniejszych myśli, czas który dopiero się dla nas rozpoczął...dlatego jeśli podzielicie się swoimi radami,wiedz...
Dawno już miałem zapytać czy można zrobić tatuaż
..będąc w czasie leczenia ABVD...a jeżeli nie to czy na pewno można po skończeniu chemii;)?
obnizone libido ;]
Hej!Chcialabym sie Was zapytac czy tez mieliscie jakies problemy z niskim libido przed rozpoznaniem ZZ i rozpoczeciem leczenia? Bo ostatnio naszla mnie mysl, ze wszystkie moje "niecheci" skonczyly si...
Najlepsi specjaliści, najlepsza klinika...
Witam,Jeszcze tydzień temu znałem tą chorobę tylko ze słyszenia.W tej chwili dotknęła kogoś bardzo bliskiego. Diagnoza toZZ III stopnia, zajęte są płuca i śródpiersie. Bardzo proszę i będę ogromnie wd...
ozdrowiency i dzieci
Witam, czy dla pocieszenia i pokrzepienia odzrowiency moga napisac ile lat sa "czysci" i czy maja dzieci, chodzi mi glownie o kobiety, tyle jest napisane o ryzyku nieplodnosci,,,czy to czesto sie zdar...
Pytanie do ZZ z Portem
Kochani, wczoraj wszczepino mi port. Czy ktos zw was moze mi powiediec ile dni mniej-wiecej boli ramie po wszyciu tego cacka??? Czy musze na cos szczegolnie zwracac uwage ? Troche jestem wystraszona c...
ostra białaczka szpikowa
Słuchajcie już po chemi czekanie teraz na wzrost wyników. Słuchajcie nie iecie od czego rosną płytki? Moze coś jest na to?
medycyna naturalna- diety, ziola itp
Witam wszystkich wlasnie tydzien temu w soje urodziny dostalam wyniki biopji ( Hodgkin's lymphoma) mieszkam w stanach poki co i sprobuje zaczac tu leczenie...jednak musze czakac na wizyte onkologa na...
wszystko przed nami
czescszukajac informacji o ziarnicy wpadlam na ta strone..musze przyznac ze nie zaluje, jest super. czytalam niktore rzeczy juz po kilka razy, ale mimo to mam pytania.problem tej choroby dotyczy mojeg...
Zdrowa, zdrowa, zdrowa!!!
No i wreszcie "nadejszła wiekopomna chwila". Nadchodziła już kilkakrotnie, ale nigdy chyba do końca, zawsze zostawało jeszcze jakieś badanie, jakieś czekanie... A dziś z wynikiem PETa poszłam do pani...
mononukleoza a ziarnica
Witam, mamy znajomego, który ma kilka objawów ziarnicy, gorączka,powiększone węzły, poty nocne,wyniki krwi nie najlepsze.Lekarze skierowali go na badanie mononukleozy i wynik wyszedł dodatni. No i ola...