Ziarnica.pl
← Wróć do forum

Ogólne

3412 wątków 31508 wypowiedzi

wyniki badań

Witam,Jestem już po 7 wlewie, w ubieglym tygodniu miałem robione TK klatki i jamy brzusznej ale nie moja doktor prowadząca jest na urlopie i nie miałem z kim się skonsultować, wyniki są następujące:TK...

odpowiedzi: 2 18 lat temu

nicosc

choroba niszczy wszystko...rodzine,dom i szczescie!staralismy sie-ale nie wyszlo... zostalem sam.trudno teraz cos chciec i miec-bo sie mialo i czulo!!!coz wiecej pisac,tu trzeba byc twarym-kochac nada...

odpowiedzi: 1 18 lat temu

zaawansowane obiawy depresji

witam.stwierdzam fakt ze zauwazam u siebie poprzeszczepowa zaawansowana depresje.wszystkie obiawy na to wskazuja i sie zgadzaja.nasila sie to bardzo mocno a wrecz poglebia.trudno mi panowac nad samym...

odpowiedzi: 4 18 lat temu

ojcostwo po ziarnicy !?!?

Witam!Tak wlasnie sie zastanawiam i zachodze w glowe, jak to bedzie za jakis czas, gdy zdecyduje sie na dzieci.Gdzies kiedys w internecie przeczytalem, ze ryzyko zachorowania na ziarnice zlosliwa jest...

odpowiedzi: 89 18 lat temu

Wędrujące myśłi i psychika

Bardzo chcę pomóc mojej młodszej siostrze przetrwać tą chorobę, ten czas walki,czas najczarniejszych myśli, czas który dopiero się dla nas rozpoczął...dlatego jeśli podzielicie się swoimi radami,wiedz...

odpowiedzi: 17 18 lat temu

Dawno już miałem zapytać czy można zrobić tatuaż

..będąc w czasie leczenia ABVD...a jeżeli nie to czy na pewno można po skończeniu chemii;)?

odpowiedzi: 31 18 lat temu

obnizone libido ;]

Hej!Chcialabym sie Was zapytac czy tez mieliscie jakies problemy z niskim libido przed rozpoznaniem ZZ i rozpoczeciem leczenia? Bo ostatnio naszla mnie mysl, ze wszystkie moje "niecheci" skonczyly si...

odpowiedzi: 0 18 lat temu

Najlepsi specjaliści, najlepsza klinika...

Witam,Jeszcze tydzień temu znałem tą chorobę tylko ze słyszenia.W tej chwili dotknęła kogoś bardzo bliskiego. Diagnoza toZZ III stopnia, zajęte są płuca i śródpiersie. Bardzo proszę i będę ogromnie wd...

odpowiedzi: 2 18 lat temu

ozdrowiency i dzieci

Witam, czy dla pocieszenia i pokrzepienia odzrowiency moga napisac ile lat sa "czysci" i czy maja dzieci, chodzi mi glownie o kobiety, tyle jest napisane o ryzyku nieplodnosci,,,czy to czesto sie zdar...

odpowiedzi: 7 18 lat temu

Pytanie do ZZ z Portem

Kochani, wczoraj wszczepino mi port. Czy ktos zw was moze mi powiediec ile dni mniej-wiecej boli ramie po wszyciu tego cacka??? Czy musze na cos szczegolnie zwracac uwage ? Troche jestem wystraszona c...

odpowiedzi: 8 18 lat temu

ostra białaczka szpikowa

Słuchajcie już po chemi czekanie teraz na wzrost wyników. Słuchajcie nie iecie od czego rosną płytki? Moze coś jest na to?

odpowiedzi: 6 18 lat temu

medycyna naturalna- diety, ziola itp

Witam wszystkich wlasnie tydzien temu w soje urodziny dostalam wyniki biopji ( Hodgkin's lymphoma) mieszkam w stanach poki co i sprobuje zaczac tu leczenie...jednak musze czakac na wizyte onkologa na...

odpowiedzi: 11 18 lat temu

wszystko przed nami

czescszukajac informacji o ziarnicy wpadlam na ta strone..musze przyznac ze nie zaluje, jest super. czytalam niktore rzeczy juz po kilka razy, ale mimo to mam pytania.problem tej choroby dotyczy mojeg...

odpowiedzi: 12 18 lat temu

Zdrowa, zdrowa, zdrowa!!!

No i wreszcie "nadejszła wiekopomna chwila". Nadchodziła już kilkakrotnie, ale nigdy chyba do końca, zawsze zostawało jeszcze jakieś badanie, jakieś czekanie... A dziś z wynikiem PETa poszłam do pani...

odpowiedzi: 18 18 lat temu

mononukleoza a ziarnica

Witam, mamy znajomego, który ma kilka objawów ziarnicy, gorączka,powiększone węzły, poty nocne,wyniki krwi nie najlepsze.Lekarze skierowali go na badanie mononukleozy i wynik wyszedł dodatni. No i ola...

odpowiedzi: 3 18 lat temu