Ziarnica.pl
← Wróć do forum

Ogólne

3412 wątków 31508 wypowiedzi

Podajcie dobrych lekarzy w Warszawie.

Hej,Czy można zrobić tu taką listę lekarzy, którzy szybko zdiagnozowali chłoniaka (onkologów rzecz jasna z warszawy)? I listę lekarzy (dobrych), którzy ją u Was leczyli? Myślę, że będzie to przydatne...

odpowiedzi: 1 18 lat temu

Jak wyglądają powiększone węzły na grubej szyji?

Witam Wszystkich.Czy na grubej męskiej szyji też powiększone węzły chłonne będą widoczne gołym okiem? Nie wiem jak zbadać mojego mężczyznę:( Jest dosyć wysokim, potęznym facetem i ciężko palcem wybada...

odpowiedzi: 2 18 lat temu

ograniczone przeszczepy w nowym budzecie

witam,wczoraj bylem na spotkaniu z onkologiem, ktory to powiedzial mi, ze w nowym budzecie znaczaco zostanie ograniczona liczba przeszczepow? wie ktos cos wiecej o tym? to jakas paranoja..

transtec

Czy ktoś z Was miał plastry przeciwbólowe transtec?Jeśli tak to jak sie po nich czuliście?

Dieta optymlna w leczeniu ziarnicy

Witam, czy ktos stosowal diete optymalna w leczeniu badz zapobieganiu ziarnicy? Wiele badan naukowych na temat diety niskoweglowodanowej wykazalo skutecznosc w leczeniu nowotworow, wiadomo nie we wszy...

odpowiedzi: 0 18 lat temu

Mam wyniki

Mam wynik z histopatologicznego badania węzła, jest NS, cieszę się bo bałam się że będzie inaczej. Mam też tk, brzuszek czysty, ale w śrudpiersiu pakiety i coś na płucach. Rozmawiałam z lekarzem przez...

odpowiedzi: 13 18 lat temu

No co tu duzo gadac cd15+,cd30+

No wlasnie dostalem wyniki biopsji i (jak w temacie) ... niestety wszystko po lacinie a z lekarzem bede gadal dopiero w pt.Wiec w skrocie chailem wiedziec jak mam przewalone??

odpowiedzi: 8 18 lat temu

roczek piąty...

Ech już piąty rok leci. 11/03 miałam kolejna biopsję, pobrali węzeł... czekam na wyniki..., denerwuję się

odpowiedzi: 5 18 lat temu

Pomocy juz nie mam sily:(

Witam was kochani W styczniu w ciagu jednego dnia wyskoczyly mi dwie twarde kulki po prawej stronie szyji. Po przechyleniu glowy, szyja wygladala jak u smoka. Przerazilam sie, pojawily sie w ciagu jed...

odpowiedzi: 9 18 lat temu

Poty, swiad - bardzo prosze o odpowiedz

Mimo, ze podobne watki juz byly, bardzo prosze o odpowiedz, gdyz poprzednie nie sa wyczerpujace: czy poty zawsze sa zlewne i czy towarzyszy im goraczka/stan podgoraczkowy? Cyz te poty sa regularne? Ja...

czy komus odrosly proste mimo ze mial krecone?

Witam, lekki pytanie do kobiet glownie, zy zdazylo sie komus z kreconymi wlosami ze po chemii odrosly proste? prosze o odpowiedz tylko tych ktorzy maja cos do powiedzenia na ten temat, prosze nie kryt...

odpowiedzi: 9 18 lat temu

Pozostałe węzełki po leczeniu

Witam Wszystkich Ziarniaków. Mam pytanie od zakończenia leczenia zauważyłem że pozostało mi na szyji kilka drobnych kulek (moze ze 4) które w dzień są prawie niewyczuwalne natowmiast rano po przebudze...

takie tam żale....

22 lata temu byłam w trakcie leczenia ZZ, 11 lat temu rozpoczęłam leczenia raka piersi, 10 lat temu moja córka zmarła w wyniku powikłań związanych z leczeniem ALL a dzisiaj dostałąm wiadomość - mój oj...

odpowiedzi: 0 18 lat temu

Pytanie dotyczące lekarzy...

Szukam dobrego specjalisty w dziedzinie ziarnicy dla osoby dorosłej w Poznaniu i okolicy. Osoba ta jest po chemii, przed naświetlaniem i chciała bym aby jej wyniki zobaczył jakiś dobry lekarz w tej dz...

odpowiedzi: 14 18 lat temu

Centrum Onkologii w Bydgoszczy ???

Witam. Właśnie się dowiedziałem z mam zz.Taki prezent na zająca. Jeszcze nie wiem jakie stadium . Mało wiem na temat leczenia. Na pewno będę leczył się pod kontrolą Centrum Onkologii w Bydgoszczy. D...

odpowiedzi: 4 18 lat temu