Ogólne
krwawienie z nosa
Witam. Obecnie jestem w trakcie procesu diagnostycznego mającego, mam nadzieję, wykluczyć zz. Tzw. objawów ogólnych nie mam. Ostatnio pojawiła się jednak krew w moim nosie - budzę się rano i znajduję...
Jutro na przeszczep
Kochana;rodzinko ;jutro idę do szpitala na długo oczekiwany przeszczep pełna nadziei i obaw .Proszę Was o trzymanie kciuków i modlitwę tym bardzie.
Pet w Poznaniu
Witam wszystkich. W Poznaniu działa już PET w szpitalu HCP.Chociaż umowy z NFZ jeszcze nie mają podpisanej. Do końca roku ma byc jeszcze jeden PET- w Wielkopolskim Centrum Onkologii. Pozdrawiam
wyniki usg
Dziękuję za wcześniejsze wskazówki...Nie chcę za bardzo sie panoszyć na tym forum ( choc jestem zachwycona jego istnieniem :))Chciałam tylko "skonsultować" moje wyniki badań.wcześniejsze juz nacie- ja...
nowotwór złośliwy
wITAM SERDECZNIE wszystkich mam ważne pytanie i jeżeli jest ktoś w stanie mi pomóc bardzo prosze o kontakt na gg. Chcem pomóc kuzynce jej córka ma 18 lat i nie dawno dowiedziała się że ma nowotwór zło...
hipoecho wezly
czy mial ktos z Was hipoechogeniczne powiekszone wezly chlonne, ktore okazaly sie niczym szczegolnym? [nie zwiazane z nawrotem na przyklad..]
ciąża po przesunięciu jajników
jestem po przesunięciu jajników (zabieg wykonany przed radioterapią w celu uniknięcia ich zniszczenia i menopauzy)Jak to w praktyce jest z zajściem w ciążę? Lekarz go wykonujący powiedział, że na 100%...
wynik usg
witamdzisiaj miałam robione USG węzłów chłonnych, opis wygląda następująco: "Slinianki podżuchwowe i przyuszne z nieposzerzonymi przewodami. W ślinianceprzyusznej prawej widoczne są pojedyncze powięks...
czy zawsze wraca i jak szybko?
czy po ABVD ziarnica lubi wracac? jesli tak jak szybko? piszcie swoje doswiadczenia...
rozmiar guza???????
Cześć. Mój chłopak choruje na ZZ NSII. Przewidziane leczenie 6xABVD plus ewentualnie radio. Przed leczeniem mial zdjecie klatki piersiowej i rozpoznanie guza w śródpiersiu (wymiarów lekarz nie podał...
Szukam kogos z Gliwic
Witam, czy jest ktos kto zmagal sie z choroba a mieszka w Gliwicach? chetnie poznam bratnia dusze i chcialam zapytac o lekarzy w Gliwicach itp...prosze o kontakt.
Badania kontrolne w nowym roku
Witam!Właśnie próbowałem się umówić na badanie kontrolne - TK klatki piersiowej - 3 lata w remisji. I ku mojemu zaskoczeniu, dowiedziałem się, że teraz nad moimi badaniami kontrolnymi będzie czuwał le...
Candida - kandydoza - drożdżyca
Hej hej, poszedłem wczoraj do gastrologa na gastroskopie. Bo w brzuchu mi burczało bardzo, szczególnie nad ranem :) I okazało się, że mam ciekawe życie wewnętrzne. Lekarz znalazł mi drożdżaki w przeły...
Pierwsza wizyta u onkologa-zyli jak sie nie dac zbyc?
Witam serdecznie :)Mam nadzieję, że nie zostanę z wami na długo, choc przyznaję, że podczytując "znalazłam" wiele bardzo sympatycznych osób :)Mam kilka pytań:1. Jak przygotowac się do wizyty u onkolog...
Rzesy:)
Witam, takie pytanie, jestem 5 tyg po zakonczonej chemii, juz praktycznie calkiem odrosly mi brwi, na glowie tylko taki meszek urosl.....a rzesy nic z tego...czy pamietacie jak to z rzesami u was bylo...