Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

najwazniejsze to bez paniki !!!

Autor: kobalt 60 • 05.06.2004 09:57 • 2 odpowiedzi

kobalt 60

05.06.2004 09:57

Odpowiedz

Chory na to diabelstwo musi wprowadzic w swoje szeregi myslenia zamodyscypline i samozaparcie !!!Decydowac o wszystkim musi sam i tylko sam !!!Odrzucic rady wszelkich znawcow ktorzy ani przez 5 minut nie byli w naszej skorze !!!Z lekarzem dogadywac sie w kazdych szczegolach i nie ulegac wplywom "przedwojennych znachorow" ktorzy moga nas zabic !!!!a nie pomoc!!!WALCZCIE ZA WSZELKA CENE i O KAZDA GODZINE SWOJEGO ZYCIA !!!nie ulegajcie nikomu i niczemu co moglo by wam zaszkodzic!!!Pozdrawiam !WASYL !

Andrzej

06.06.2004 10:29

Odpowiedz
nie ulegajcie nikomu i niczemu co moglo by wam zaszkodzic!!!Pozdrawiam !WASYL !
Masz 100% racji, ale jak odróżnić kto ma dobrą radę a kto złą? Moja sąsiadka jak pierwszy raz wyłem z bulu z powodu zapalenia jamy ustnej poradziła ,żeby codziennie rano w trakcie chemi pić łyżkę stołową oliwy z oliwek. Skąd ona to wiedziała nie wiem, ale piłem bo wtedy zrobił bym wszystko żeby sobie ulżyć i wiesz co, chyba działa bo więcej mi to się nie pojawiło no może troszeczkę, ale różnica jest ogromna. Teraz moji dalecy znajomi przedstawili mi kolesia który 10 lat temu był chory i już kiepsko z nim było (4b bez poprawy po chemi) i on zaczoł brać taki preparat NOVIT i poprostu "ziarniak" zniknoł.
Więc podsumowując myślę, że trzeba bardzo uważać, ale nie przekreślać odrazu tych czasami domowych sposobów.
Pozdrawiam
Andrzej z Gdyni
P.S.
Nie mam się jeszcze za eksperta w tej dziedzinie, ale jakby co to walcie może pomogę.

georgina z poznania

14.06.2004 22:19

Odpowiedz

Istotnie, niektóre "dobre rady" mogą zaszkodzić. najważniejsze, to kierować się swoją wewnętrzną mądrością, posłuchać swojej intuicji, posłuchać, co mówi organizm - w końcu bez harmonii ducha i ciała nie ma procesu zdrowienia!!!