Ogólne
plagiacik? ;)
popatrzcie na te stronke: http://mlodylipcik.webpark.pl/index.html toc to zywcem wziete teksty stąd. wszystkie podstrony zerzniete. BEZSENS :|
co z tym iscadorem?
Czy wielu z Was, ziarniaków, bierze iscador? Sama nad tym bardzo intensywnie sie zastanawiam ale jakos tak nie jestem przekonana. Innym problemem jest to, że moj lekarz prowadzący nie zna tego leku. A...
diagnoza
Witam pisałam wam jakiś czas temu że mój mąż ma podejrzenie o ziarnicę. Mam już wyniki badania tak to ziarnica złośliwa po pierwszej konsultacji guz w śródpiersiu ma 12 cm. Teraz musimy zrobić dokładn...
zz w podeszłym wieku....
Witam. Nie ja jestem chora, ale u mojej mamy dopiero co zdiagnozowano ziarnice złośliwą. Po 5 miesiącach poszukiwań... Lekarze wymyślali już najróżniejsze dziwy, poprzez choroby nerek, wątroby, nawet...
czerwone plamki
Hej wszystkim! MAM pytanko, wyczytalam na waszej stronce ze podczas badania kontrolnego zwraca sie rowniez uwage na czerwone plamki ktore sie pojawiaja z niewyjasnionego powodu co one maja wspolnego...
jak wykryto zz???
hej wszystkim! mam kilka pytan do zadania Wam. mam ogromna prosbe jesli byscie mogli napisac to jak wykryto u was chorobe zz? czy byly problemy zeby lekarze wiedzieli czy to akurat ta choroba. czytala...
Interferon
Czy ktos był leczony Interferonem badz wie cos na ten temat? Czy to dziła? Jakie sa koszty leczenia? I jakie sa szanse sfinansowania leczenia?Pozdrawiam wszystkich i zyczze duzo sily, wiary i zdrowia
potrzebuje wsparcia...
Wczoraj moja kochana mama przeszla przeszczep szpiku we wroclawiu w DCTK z KBDSz.Moze odezwie sie ktos juz po i napisze na co zwracac uwage, jak moga wygladac najblizsze dni?Prosze o modlitwe oby pora...
wyczekiwanie
Witam wszystkich goszcze na tej stronie od tygodnia i już nie mogę siedzieć cicho bo czekanie doprowadza mnie do szału. Problem dotyczy mojego męża (35 lat). Od listopada kaszle i według lekarzy była...
MOJA KOLEZANKA JEST CHORA :(
dzisiaj sie dowiedziałm że moja kolezanka jest chora właśnie na ziarnicę. Moi rodzice sa lekarzami i udzielili mi trochę informacji na temat tej choroby ale ja chciałam dowiedzieć się wiecej i trafiła...
Pare pytań
Witam na wstepie chciałem pochwalić zmane stronki na bardziej fajniejszą niż była pozatym mam do was pare pytanek mam nadzieje że ktos na nie mi odp :) 1. Mam 18 lat od zakączenia leczenia mija już 3...
Doktor BLAGIER!!! - radzę przeczytać!!!
http://www.wprost.pl/ar/?O=86875Ja pisałem o tym sto razy.Teraz cała prawda zaczyna wychodzić na jaw.Polacy pomału przestają być naiwni.I jeszcze raz ostrzegam ZiarniakówNIE dla NOVITU!!!NIE dla VILCA...
luzne spostrzeżenia
Słuchajcie mam takie luzne spostrzeżenia nie wiem na ile są trafne wiec moze sie wypowiecie. Mam wrażenie ze wiekszosć osób chorujących na ziarnice w tym takze ta mi bliska jest wyjątkowo blada ,moze...
Co to oznaczaja literki i cyferki przy rozpoznaniu choroby?
Czy ktos wie co oznacza NS I CD 30 +? Wiem ze sa oznaczenia jeszcze CS i to wiem ze oznacza stopien zaawansowania czyli zajecia organów. Ale liczby przy NS to nie wiem? czy ktos to wie ? A co to jest...
Przy wznowie powiększone węzły?
Krótkie pytanie: czy przy wznowie ziarnicy zawsze powiekszone są te wyczuwalne zewnętrznie węzły chłonne?( mysle np.o tych w okolicach szyi, pach ,pachwin ) Czy nie jest to regułą?