agnieszka
06.03.2006 09:37
Hej wszystkim! MAM pytanko, wyczytalam na waszej stronce ze podczas badania kontrolnego zwraca sie rowniez uwage na czerwone plamki ktore sie pojawiaja z niewyjasnionego powodu co one maja wspolnego z ta choroba???
Autor: agnieszka • 06.03.2006 09:37 • 5 odpowiedzi
agnieszka
06.03.2006 09:37
Hej wszystkim! MAM pytanko, wyczytalam na waszej stronce ze podczas badania kontrolnego zwraca sie rowniez uwage na czerwone plamki ktore sie pojawiaja z niewyjasnionego powodu co one maja wspolnego z ta choroba???
małgo
06.03.2006 09:43
O 10:37, dnia 2006-03-06 agnieszka napisał(-a):
O cholera prosze mnie nie wpędzać bo ja rok po leczeniu notorycznie obserwuje jakies dziwne plamy i zaczerwienienia ktore pojawiają się i znikają...
baldi
06.03.2006 09:48
agnieszka
06.03.2006 09:49
pytam bo wlsasnie u siebie tez zauwazylam te plamki ktore znikaja i sie pojawiaja w innym miejscu i sie zastanawiam co to moze byc poniewaz przeczytalam na tej stronie o tych plamkach w dziale "rozpoznanie"
elwira
06.03.2006 17:36
przed wykryciem zz miałam takie plamki dośc często,nazywało się to plamica.Byłam z 5 razy w szpitalu dermatologicznym.Nie znaleziono przyczyny ,lekarz twierdził że w organiżmie jest jakiś stan zapalny .Dostawałam coraz większe dawki enkortonu. Nawet wyrwałam pare popsutych zębów ,bo ponoć to mogło być przyczyną . I plamki się pojawiały nadal,na nogach i rękach ,czasami na brzuchui pośladkach.Po pierszej chemii znikneły i już się nie pojawiają .Czy to ziarnica była przyczyną nie wiem.
agnieszka
06.03.2006 21:05
DZIEKI ZA ODPOWIEDZ NO JA ROWNIEZ MAM TE PLAMKI NA RECE I NA BRZUCHU MIALAM BO ZNIKLA I TERAZ ZOSTALA MI TYLKO JEDNA PYTAM SIE ROWNIEZ BO NIE WIEM CO TO ZA PRZYCZYNA