Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Interferon

Autor: Myszka • 23.02.2006 21:15 • 3 odpowiedzi

Myszka

23.02.2006 21:15

Odpowiedz
Czy ktos był leczony Interferonem badz wie cos na ten temat? Czy to dziła? Jakie sa koszty leczenia? I jakie sa szanse sfinansowania leczenia?

Pozdrawiam wszystkich i zyczze duzo sily, wiary i zdrowia

leszek

24.02.2006 07:48

Odpowiedz
cześć,interferon-a ma bardzo dobre wyniki w leczeniu ZZ ,dostałem całą serię, podobno fundusz nie chętnie refunduje tak słyszałem ,można samemu sprowadzic cena za jedną ampułkę była w euro około 100 zł zależnie od kursu ,ja dostałem lek za darmo z fundacji .lek jest bardzo mocny ,,toksyczny,,powala z nóg .jak cos to na gg poklikamy zawsze wieczorem 8115197 pozdrawiam leszek

aniak

24.02.2006 21:54

Odpowiedz

O 08:48, dnia 2006-02-24 leszek napisał(-a):

cześć,interferon-a ma bardzo dobre wyniki w leczeniu ZZ ,dostałem całą serię, podobno fundusz nie chętnie refunduje tak słyszałem ,można samemu sprowadzic cena za jedną ampułkę była w euro około 100 zł zależnie od kursu ,ja dostałem lek za darmo z fundacji .lek jest bardzo mocny ,,toksyczny,,powala z nóg .jak cos to na gg poklikamy zawsze wieczorem 8115197 pozdrawiam leszek

czyz interferon nie jest tez lekiem na HCV (wirusowe zapalenie watroby)? Jestem 2 miesiace po przeszczepie i tuz przed samym przeszczepem wykryto mi HCV.Wirys ten powoduje objawy podobne do zz np. swiad skory, tym samym w moim przypadku powstrzymuje wzrost leukocytow. Dlatego tez wg lekarzy powinnam jak najszybciej zaczac leczenie. Poszukuje ludzi ktorzy mieli do czynienia z interferonem, interesuja mnie skutki uboczne itp. Z gory dziekuje!