Patryk
21.02.2006 18:50
1. Mam 18 lat od zakączenia leczenia mija już 3 roczek wyniki są dobre tomograf także mam jakąś pozostałość w śródpiersiu (nie wiem czy zniknie) pozatym od jakiś 4 miesięcy czuje sie bardzo osłabiony tzn jak wstane rano po całej nocy spania już jestem zmęczony a do tego już w szkole nie mam sił jestem osłabiony dodam ze jak wróce na resztkach sił i pójde z 1h spać potem pare godzinek też jest wszysko w pożądku natomiast później znowu to samo nie wiem czym może to być spowodowane miałem wielkie wątpliwośći wiec wybrałem się do CO do Warszawy i tam jak zwykle nie zastałem swojego lekarza prowadzącego natomiast wizyty udzielił mi inny lekarz który go zastępował stwierdził że wyniki są dobre tomograf też był niedawno wiec powiedział mi na to że zaczołem rosnąć ponieważ chemia i radioterapia troche zacofały mi moje dojżewanie nie wiem o co mu dokładnie chodzić czasem kuje mnie serce może wy mi coś doradzicie i mam taką szczerze nadzieje.
2. No i jeszce drugie pytanko co do artykółu do pamieci czy 3 lata po leczeniu moga nadal wystepowac takie objawy jak tam sa wypisane bo jak bym je miał:( i czy jak tak one miną z góry dziekuje za odpowiedzi :) Pozdrawiam Patryk