Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

luzne spostrzeżenia

Autor: hunter • 17.02.2006 16:54 • 4 odpowiedzi

hunter

17.02.2006 16:54

Odpowiedz

Słuchajcie mam takie luzne spostrzeżenia nie wiem na ile są trafne wiec moze sie wypowiecie. Mam wrażenie ze wiekszosć osób chorujących na ziarnice w tym takze ta mi bliska jest wyjątkowo blada ,moze brednie opowiadam bo podczas leczenia przypadkowo trafiałem na ludzi o jasnej karnacji nie wiem , ale ciekawi mnie jak to jest z wami ?

baldi

17.02.2006 17:05

Odpowiedz
ja bylem blady jak trup

ale ja bym tego nie wiazal bezposrednio z ziarnica.. tylko ogolnie z wycienczeniem organizmu podczas leczenia oraz zakazem opalania.

Ja_ona

17.02.2006 19:42

Odpowiedz

O 17:54, dnia 2006-02-17 hunter napisał(-a):

Słuchajcie mam takie luzne spostrzeżenia nie wiem na ile są trafne wiec moze sie wypowiecie. Mam wrażenie ze wiekszosć osób chorujących na ziarnice w tym takze ta mi bliska jest wyjątkowo blada ,moze brednie opowiadam bo podczas leczenia przypadkowo trafiałem na ludzi o jasnej karnacji nie wiem , ale ciekawi mnie jak to jest z wami ?

Ja chorowałam latem, a że rzeczywiście bladość nie pomagała mi chociaż wyglądać zdrowo to używałam lekkich kremów brązującuch. Faktem jest, że po chemii cera jest jak po pobycie w najdroższym spa więc trzeba korzystać;)

justyna

19.02.2006 16:40

Odpowiedz

O 20:42, dnia 2006-02-17 Ja_ona napisał(-a):

Ja chorowałam latem, a że rzeczywiście bladość nie pomagała mi chociaż wyglądać zdrowo to używałam lekkich kremów brązującuch. Faktem jest, że po chemii cera jest jak po pobycie w najdroższym spa więc trzeba korzystać;)

W moim przypadku było inaczej. Również chorowałam w okresie letnim i nie wolno mi bylo korzystać z promieni słonecznych, jednak po chemii moja cera była śniada.Pozdrawiam

carinka

20.02.2006 10:58

Odpowiedz

O 17:40, dnia 2006-02-19 justyna napisał(-a):

O 20:42, dnia 2006-02-17 Ja_ona napisał(-a):

ja byłam też dosc blada,a od razu po wlewie miałam przez jeden dzień takie rumieńce-"efekt świnki" hgihihi :)