Ogólne
"Rozmowy w toku" w necie
Ma ktoś może jakieś namiary na program "Rozmowy w toku"Ostatnio coś było o chorych na raka.Niestety nie miałem czasu obejrzeć.
no i umarł :(((((((((
Pamietacie mnie i mojego miska, ktory mial tak duzo problemow po chemii i nie działało leczenie??Dziś po ciezkich mekach umarł ...Na zawsze, kocham
sosnowiec (zaglebie-slask)
Przez najblizszy tydzien (najprawdopodobniej do soboty, 21.IV, ale jak mi sie spodoba to do niedzieli zostane) bede w Sosnowcu i okolicach (podobno jakis zamek w Bedzinie jest gdzies obok), wiec jesli...
przemiana
zawsze bylam samodzielna, zamknieta w sobie, nigdy nie lubilam jak ktos sie mna zajmowal, nigdy nie lubilam o sobie mowic, jak ktos sie o mnie martwil, zawsze mowilam ze dam sobie rade sama, ze nie po...
badania po dwóch seriach EVA
-ZZ NSII CSIIA- Właśnie wróciłem z trzeciej serii EVA. Jestem happy bo każdą kolejna znoszę lepiej. ale nie tylko z tego powodu jestem szczęśliwy. Dwa dni przed rozpoczęciem 3 serii, mialem robione TK...
bezsenność
witajcie:)mam pytanie o bezsenność w trakcie leczenia, mój mąż jest 3 serii chemii i od początku leczenia ma problem ze snem, najpierw sądziłam że to kwestia stresu i nerwów, ale okazuje się, że schem...
Wynik PET
Witam wszystkich serdecznie Mam pytanie i proszę o odpowiedż.Dostałam wynik Peta:Uwidocznono obszar nieco podwyższonego gromadzenia znacznika w rzucie prawego płata tarczycy(stan zapalny?)Guz dolnym p...
po badaniu PET
Właśnie dostałem wyniki mojego badania PET.Jest tam napisane we wnioskach "Obraz tarczycy do oceny innymi metodami-poziom metabolizmu nie różnicuje zmian czynnościowych i rozrostowych, obraz przemawia...
zapaliłem :-(
Dręczą mnie ostatnio wyrzuty sumienia bo zapaliłem kilka razy, choć od zakończenia leczenia odstawiłem zupełnie papierosy.Czy faktycznie bardzo sobie zaszkodziłem ( jestem po radio)?Palicie po leczeni...
problemy z sercem
jak to jest z sercem? dzis bylam na badaniu echo serca i lekarz powiedzial ze mam niedomykalnosc trojdzielna czy ktos moze mi napisac o co chodzi bo lekarz nic nie mowil. poza tym czekam na opis tomog...
WYNIKI TOMOGRAFII
WITAM WSZYSTKICH!MAM PROBLEM OD PONAD 2 LAT.OSTATNIA TOMOGRAFIA WYKAZAŁA:GUZ ŚRÓDPIERSIA O WYMIARACH 40mmx25mm,POWIĘKSZONE WĘZŁY CHŁONNE ŚRÓDPIERSIA,POWIĘKSZONE WĘZŁY PRZEDTCHAWICZE,DROBNY PĘCHERZ ROZ...
metoda na zachowanie włosów?
Czy ktoś z was słyszał o okładach z lodu na głowę podczas przyjmowana chemii? Podobno stosują to w USA z bardzo dobrymi skutkami i wcale nie trzeba tracić włosów. Przy ostatniej chemii(1 chemiia ambul...
wyleczenie wiara
teraz juz pewnie dostane jobow na maxa ale o tam wsadze kolejny kij w mrowisko. Kliknijcie na tego linka, ten gosc podobno caly czas leczy spirytualnie, ze tak sie wyrazehttp://www.studiohelios.com.pl...
Rozporz. Min. ws. pisania nazw chorob w jezyku ojczystym
Co prawda takie rozporządzenie ministerialne wyszło pod koniec zeszłego roku, ale ja dopiero o tym się dowiedziałem - nie ukrywam z pewnym zaskoczeniem, ponieważ NADAL zgłaszają się do mnie osoby, któ...
Węzły Chłonne cd...
WitamJakiś czas temu pisałem o historii mojego brata u którego wykryto ZZ. We wtorek (wreszcie...) trafił na oddział do CO w Warszawce. Zrobiono mu już wszystkie badania i okazało się, że poza powięks...