Ziarnica.pl
← Wróć do forum

Ogólne

3412 wątków 31508 wypowiedzi

Co lepsze- TK czy rezonans?

które badanie jest bardziej wskazane(dokładniejsze) w diagnostyce węzłów chłonnych.TK, czy rezonans magnetyczny?Słyszałam, że rezonans jest bezpieczniejszy (nie wysyła promieniowania)i droższy.Mam moż...

odpowiedzi: 8 19 lat temu

Coś w gardle

Witam,Gdzieś czytalałem na forum o przypadku ,gdy ktoś odczuwał podczas przełykania tzw. "gulkę" w gardle. Barzo prosze o kontakt. Mam coś podobnego i lekarze nie są w stanie tego wyjaśnić.Jakie były...

odpowiedzi: 6 19 lat temu

METODA STANFORD V

czy ktos byl leczony stanford v potrzebuje informacji proszetekst

odpowiedzi: 8 19 lat temu

OPTYMIZM CZYNI CUDA :)

Witam wszystkich. Tydzień temu dowiedziałam się że mam ziarnicę. Jeszcze nie wiem czy jest złośliwa ale znając moje szczęście - raczej tak.Dobrze że moi rodzice są lekarzami, przynajmniej będę miałą z...

odpowiedzi: 50 19 lat temu

kiedy leczenie????

nie wiedzialam do jakiego watku to dodac to napisalam nowy. we wtorek po doslownie 2 miesiacach chodzenia od lekarza do lekarza postawiono mi diagnoze: zz typ mc. chyba rzadki bo przejrzalam dokladnie...

odpowiedzi: 7 19 lat temu

czy to moze byc ziarnica?

Powiedzcie mi prosze , czy ziarnica moze sie rozwijać nawet 1,5 roku?Czy moze byc az tak podstepna?

Pakiety

dużo mówicie o węzłach pakietowych na tym forum - co to w ogóle są te pakiety i jak je rozpoznać?

odpowiedzi: 9 19 lat temu

Klatka piersiowa

Czy ktoś miał z Was bóle w klatce piersiowej ? Czy mieliście oprócz tego jakieś inne objawy? Co było z Waszymi wynikami krwi w takich przypadkach?Bardzo dziękuje za wszystkie posty.

odpowiedzi: 4 19 lat temu

Leczenie a wody lecznicze......

Hej!Mam pytanko czy ktoś z was spotkał się z tym ,że po leczeniu nie można korzystac z różnego rodzaju basenów i źródeł termalnych nasyconych jakimiś mineralami bądź pierwiastkami?Pytanie też kieruję...

odpowiedzi: 18 19 lat temu

Ból w mostku

Dzisiaj pojawił się u mnie dość mocny ból w mostku. Miał ktoś coś takiego ?

odpowiedzi: 5 19 lat temu

Baldi Powiedz Prosze

Powiedz kiedy zachoworowałeś? Jakie Stadium? I czy miałeś auto przeszczep?

odpowiedzi: 7 19 lat temu

Badań ciąg dalszy...

Witam,Jestem juz po badaniach:- USG - jeden węzeł podżuchwowy 12mm długości- RTG - brak widocznych zmian- mofologia - perfekt- OB - 2poza tym:- samopoczucie normalne (brak zmęczenia)- brak swędzenia-...

stanford v

czy ktos byl leczony metoda stanford potrzebuje informacji prosze

odpowiedzi: 0 19 lat temu

Tragiczny stan psychiczny

Moja mama od roku choruje na ZZ. Jest po dwóch chemiach. Teraz ma dostać następną dawkę, nowy cykl(nie wiem do końca jak to się nazywa) i potem przeszczep i znowu chemia. Musze przyznać że moja mama j...

odpowiedzi: 1 19 lat temu

Kolory chemioterapii??

Czy ktoś może orientuje się jakie kolory chemioterapii występują w leczeniu raka piersi? Chodzi mi o to jaki kolor i jaki stopień choroby on oznacza.

odpowiedzi: 13 19 lat temu