Ogólne
Co lepsze- TK czy rezonans?
które badanie jest bardziej wskazane(dokładniejsze) w diagnostyce węzłów chłonnych.TK, czy rezonans magnetyczny?Słyszałam, że rezonans jest bezpieczniejszy (nie wysyła promieniowania)i droższy.Mam moż...
Coś w gardle
Witam,Gdzieś czytalałem na forum o przypadku ,gdy ktoś odczuwał podczas przełykania tzw. "gulkę" w gardle. Barzo prosze o kontakt. Mam coś podobnego i lekarze nie są w stanie tego wyjaśnić.Jakie były...
METODA STANFORD V
czy ktos byl leczony stanford v potrzebuje informacji proszetekst
OPTYMIZM CZYNI CUDA :)
Witam wszystkich. Tydzień temu dowiedziałam się że mam ziarnicę. Jeszcze nie wiem czy jest złośliwa ale znając moje szczęście - raczej tak.Dobrze że moi rodzice są lekarzami, przynajmniej będę miałą z...
kiedy leczenie????
nie wiedzialam do jakiego watku to dodac to napisalam nowy. we wtorek po doslownie 2 miesiacach chodzenia od lekarza do lekarza postawiono mi diagnoze: zz typ mc. chyba rzadki bo przejrzalam dokladnie...
czy to moze byc ziarnica?
Powiedzcie mi prosze , czy ziarnica moze sie rozwijać nawet 1,5 roku?Czy moze byc az tak podstepna?
Pakiety
dużo mówicie o węzłach pakietowych na tym forum - co to w ogóle są te pakiety i jak je rozpoznać?
Klatka piersiowa
Czy ktoś miał z Was bóle w klatce piersiowej ? Czy mieliście oprócz tego jakieś inne objawy? Co było z Waszymi wynikami krwi w takich przypadkach?Bardzo dziękuje za wszystkie posty.
Leczenie a wody lecznicze......
Hej!Mam pytanko czy ktoś z was spotkał się z tym ,że po leczeniu nie można korzystac z różnego rodzaju basenów i źródeł termalnych nasyconych jakimiś mineralami bądź pierwiastkami?Pytanie też kieruję...
Ból w mostku
Dzisiaj pojawił się u mnie dość mocny ból w mostku. Miał ktoś coś takiego ?
Baldi Powiedz Prosze
Powiedz kiedy zachoworowałeś? Jakie Stadium? I czy miałeś auto przeszczep?
Badań ciąg dalszy...
Witam,Jestem juz po badaniach:- USG - jeden węzeł podżuchwowy 12mm długości- RTG - brak widocznych zmian- mofologia - perfekt- OB - 2poza tym:- samopoczucie normalne (brak zmęczenia)- brak swędzenia-...
stanford v
czy ktos byl leczony metoda stanford potrzebuje informacji prosze
Tragiczny stan psychiczny
Moja mama od roku choruje na ZZ. Jest po dwóch chemiach. Teraz ma dostać następną dawkę, nowy cykl(nie wiem do końca jak to się nazywa) i potem przeszczep i znowu chemia. Musze przyznać że moja mama j...
Kolory chemioterapii??
Czy ktoś może orientuje się jakie kolory chemioterapii występują w leczeniu raka piersi? Chodzi mi o to jaki kolor i jaki stopień choroby on oznacza.