Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

przeziębienie w trakcie leczenia

Autor: ziazia • 10.01.2006 18:52 • 0 odpowiedzi

ziazia

10.01.2006 18:52

Odpowiedz

Hejka! Mam pytanie, powiedzcie mi prosze opierając sie na własnych doświadczeniach jak przechodziliście infekcję załapaną w trakcie leczenia. No niestety w naszym wypadku uniknięcie przeziębienia było po prostu niemożliwe w sytuacji kiedy wszyscy wokół chorzy łącznie z dzieciakami i z mężem. No wiec dopadło i moją siostrę (ziarniczkę) i sprawa dziwna, jeżeli ktoś również miał taką sytuację to proszę o kontakt, no więc po odstawieniu encortonu który moja siostra brała przez 2 tyg. zaczeła puchnąć a nogi dosłownie odmówiły jej posłuszeństwa tzn odczuwała ból w kolanach i rękach coś w rodzaju bólu stawów, łamanie w kościach przy zbliżającym sie przeziębieniu, troche nas to przestraszyło nie powiem, ale po konsultacji z lekarzam dowiedzieliśmy sie że owszem takie objawy tzn puchnięcia mogą wystąpić po odstawieniu encoronu, faktem jest również to ze infekcja jest, gorączka, kaszel, katarek itd tylko martwi mnie własnie ta gorączka która od niedzieli praktycznie nie znika (no chyba ze bierze polopiryne). Czy takową sytuację można zinterpretować w ten sposób hmm a może inaczej czy jest możliwe że ta infekcje bedzie miała wpływ na "złośnicę" a gorączka jest sygnałem że cosik niedobrego się dzieje w organizmie. Troszkę się rozpisałam ale chciałam wszystko jasno przedstawić mam nadzieje ze mi sie udało :) Co wy na to? Pozdrawiam gorąco (w taki mróz brrrr)