Ogólne
I znowu od nowa "dorta"
Właśnie dziś wróciłam ze szpitala jest na pewno wznowa,czekam na pobranie węzła celem ustalenia stopnia .W tomografii komputerowej licznie powiększona węzły śódpiersia ,różnych wielkości co mnie zan...
Beta 2 mikroglobulina
Witam wszystkich mam pytanie do ziarniakow ktorzy zakonczyli leczenie. Jestem po 12 wlewie i w badaniu krwi mialem dodatkowe badanie biochemiczne na poziom Beta 2 mikroglobuliny wynik 1.94 mg/l norma...
Tomografia po 6 wlewie - czego się spodziewać??
Jestem po 6 wlewie abvd. Za tydzień mam tomografię. Czego się mam spodziewać, tzn. jakich wyników?? Choroba rozpoznana w grudniu 2006, leczenie od stycznia 2007, 3 stadium. Czy jest możliwe, że chemia...
Jak załatwić PET?
Jak załatwić PET? Gdzie iść i jakie dokumenty? Jestem z Wrocławia.
bóle węźłów chlonnych?
Witam.Od 4 dni mam przemijające bóle w klatce piersiowej w okolicach sródpiersia. A także żadsze bóle w miejscu gdzie miałem pobierany węzeł do badania. Byłem u lekaża rodzinnego i przepisał mi jakie...
białe bolesne grudki na języku
białe bolesne grudki na języku. co to może być a do tego temperatura?
papierosy
Witam,Mam pytanie odnośnie palenia papierosów w trakcie leczenia, wiem że palić NIE WOLNO pod żadnym pozorem, ale jak to zwykle bywa: zakaz-zakazem a życie-życiem.Mój brat który jest po 4 wlewie w żad...
Czy zdarza wam sie...
Czy zdarzyło/zdarza Wam sie ze lekarze komplementują Wasz wygląd badz w jakikolwiek sposob zwracają na niego uwage podczas wizyt?Czy to norma na oddziałach onkologicznych w ramach polepszenia pacjento...
czy zakladac port an poczatku leczenia?
witam czy port jest zeczywiscie lepszy od co 2 tygodniowego nakluwania? czy jest sens zakladania go juz na poczatku leczenia?
PET
proszę o informację jaki jest czas oczekiwania na PET..nadal jest wykonywany tylko w gliwicach i bydgoszczy??? a "prywatnie" jaki jest jego koszt??
ośrodki lecznenia zz
hej, u mojego taty podejrzewają zz, aktualnie oczekujemy jeszcze na wyniki biopsji a ja rozglądam się za jakimś dobrym szpitalem gdzie można leczyć ziarnicę, proszę polećcie jakiś ośrodek, najlepiej p...
opalanie :D
Wiem, że nie można sie opalac w czasie leczenia ale powiedzcie czy mozna opalac sie natrysko air brush? Pozdrawiam :)
mam problem
witam wszystkich! znalazłam tą strone gdy padło hasło "podejrzenie ziarnicy". dotyczy to mojego siostrzeńca, ma 24 lata i dotąd nigdy na nic nie chorował. spadło to na nas dosc nieoczekiwanie - tomogr...
czerniak zlosliwy
Witam wszystkich serdecznie, ktoś bliski z mojej najbliższzej rodziny, młoda kobieta, zdiagnozowano u niej czerniaka zlosliwego, chciałabym sie dowiedzieć czy istnieje forum podobne do waszego dotyczą...
Gdzie sie leczyc na ziarnice?
Witam.. Kochani jestescie wszyscy niezwykle silni i wspaniali.To po pierwsze. Po drugie, potrzebuje waszej pomocy- dokladniej informacji gdzi najlepiej leczyc ziarnice, przeprowadzac badanie kontrolne...