Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

co z tym? no wiecie z czym?

Autor: dziewczyna ZZ • 31.07.2005 11:40 • 7 odpowiedzi

dziewczyna ZZ

31.07.2005 11:40

Odpowiedz

Moze moje pytanie wyda sie wam nie na miejscu...ale musze je zadac.Wiec u mojego chlopaka niedawno stwierdzono ZZ i w zwiazku z tym mam pytanie: takie calkiem normalne bo przeczytalam ze wirus wywołujący ziarnice moze przenosic sie poprzes pocalunki...wiec czy to znaczy ze nia bede mogla calowac sie ze swoim chlopakiem zeby sie nie zarazic?????? pewnie wyda sie wam to smieszne albo wrecz zalosne ale trudno...mam nadzieje ze pomozecie znaleźć mi odpowiedź!!!!!!

Gosia

31.07.2005 13:09

Odpowiedz

O 13:40, dnia 2005-07-31 dziewczyna ZZ napisał(-a):

wiec czy to znaczy ze nia bede mogla calowac sie ze swoim chlopakiem zeby sie nie zarazic??????

Że zacytuję słowa piosenki: "Oj, głupiaś Ty, głupiaś Ty...";-)

dziewczyna ZZ

31.07.2005 16:06

Odpowiedz

O 15:09, dnia 2005-07-31 Gosia napisał(-a):

wiec czy to znaczy ze nia bede mogla calowac sie ze swoim chlopakiem zeby sie nie zarazic??????

Że zacytuję słowa piosenki: "Oj, głupiaś Ty, głupiaś Ty...";-)

Może i jestem głupia...i jak tak czytam to co sama napisałam to az sobie sie dziwie ze mogłam cos tak żałosnego napisać...

Zoi

01.08.2005 05:56

Odpowiedz

Moze moje pytanie wyda sie wam nie na miejscu...ale musze je zadac.Wiec u mojego chlopaka niedawno stwierdzono ZZ i w zwiazku z tym mam pytanie: takie calkiem normalne bo przeczytalam ze wirus wywołujący ziarnice moze przenosic sie poprzes pocalunki...wiec czy to znaczy ze nia bede mogla calowac sie ze swoim chlopakiem zeby sie nie zarazic?????? pewnie wyda sie wam to smieszne albo wrecz zalosne ale trudno...mam nadzieje ze pomozecie znaleźć mi odpowiedź!!!!!!

Aż się z radości ujawnię :)

Gdzieżeś to bido wyczytała??

W piśmie dla dziewczynek typu Popcorn??

Radzę najpierw zapoznać się z zawartością serwisu.

To zabezpieczy Cię przed całkowitą niewiedzą.

dziewczyna ZZ

01.08.2005 07:14

Odpowiedz

O 07:56, dnia 2005-08-01 Zoi napisał(-a):

Moze moje pytanie wyda sie wam nie na miejscu...ale musze je zadac.Wiec u mojego chlopaka niedawno stwierdzono

Aż się z radości ujawnię :)

Gdzieżeś to bido wyczytała??

W piśmie dla dziewczynek typu Popcorn??

Tak sie składa że mam za duzo lat zeby czyatć Popcorn. A o tym przeczytałam na jakiejś ulotce w szpitalu!Możecie sie śmiać...ja sama jak to czytam to myśle ze chyba mnie pogięło i to nieźle! jak ja mogłam cos takiego napisać.

Asica

02.08.2005 07:05

Odpowiedz

Tak sie składa że mam za duzo lat zeby czyatć Popcorn.

Moze masz za duzo lat,zeby czytac Popcorn ale chyba za malo,zeby czytac ze zrozumieniem ;)

A o tym przeczytałam na jakiejś ulotce w szpitalu!

W co jak w co,ale w bzdurna szpitalna ulotke to nie uwierze:> Tez niejedna przestudiowalam podczas czestych szpitalnych wizyt,ale takiej bzdury to NIGDY nie wyczytalam:>

Obstawiam slaba jakos czytania i tyle

Zoi

02.08.2005 07:23

Odpowiedz

O 09:05, dnia 2005-08-02 Asica napisał(-a):

Tak sie składa że mam za duzo lat zeby czyatć Popcorn.

Moze masz za duzo lat,zeby czytac Popcorn ale chyba za malo,zeby czytac ze zrozumieniem ;)

A o tym przeczytałam na jakiejś ulotce w szpitalu!

W co jak w co,ale w bzdurna szpitalna ulotke to nie uwierze:> Tez niejedna przestudiowalam podczas czestych szpitalnych wizyt,ale takiej bzdury to NIGDY nie wyczytalam:>

Obstawiam slaba jakos czytania i tyle

Asica

02.08.2005 08:44

Odpowiedz

O 09:23, dnia 2005-08-02 Zoi napisał(-a):

No bo jak by to było??

Nie całować??

Nie "muszyć"?? (tzn. "nie bzykać" :) )

Smutne.... :)

No wlasnie jakby to bylo? ;)

Nie "muszyć"?? (tzn. "nie bzykać" :) )

"Muszenie" ==>> dobre,dobre :) Musze to sobie gdzies zapisac ;)