Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Wikipedia

Autor: Piotr • 28.07.2005 13:42 • 3 odpowiedzi

Piotr

28.07.2005 13:42

Odpowiedz
Poprawiłem w wikipedii (http://pl.wikipedia.org) hasło "Ziarnica złośliwa" - zapraszam do recenzji i udoskonalania.

PS: u Lwicy bez zmian - czekamy na PET

Piotr

02.08.2005 13:31

Odpowiedz
Aha, przydałoby się opracować parę haseł: afereza, autologiczny przeszczep szpiku, megachemioterapia - nie mam wystarczającej wiedzy na ten temat, liczę na Waszą pomoc.

pzdr

Piotr

03.08.2005 01:11

Odpowiedz

Trochę mnie zmartwiliście brakiem odzewu. Wikipedia jest potężnym źródłem infomacji, większość haseł wyskakuje jako jeden z pierwszych wyników w google; warto poświęcić chwilę i dopracować istotne dla ziarniaków hasła.

Asica

03.08.2005 06:28

Odpowiedz

O 03:11, dnia 2005-08-03 Piotr napisał(-a):

Trochę mnie zmartwiliście brakiem odzewu. Wikipedia jest potężnym źródłem infomacji, większość haseł wyskakuje jako jeden z pierwszych wyników w google; warto poświęcić chwilę i dopracować istotne dla ziarniaków hasła.

Heja.

Spokojnie.. Sa wakacje, ludzie wyjezdzaja,odpoczywaja..A nie wszyscy,ktorzy tu TERAZ zagladaja wiedza cos na temat hasel(afereza, przeszczep, megachemia),ktore chcialbys dopracowac..

Bardzo ladnie doszlifowales w Wikipedii "nasz" kacik :) takie krotkie, zwiezle, encyklopedyczno-medyczne informacje, ktore mam nadzieje pomoga w jakis sposob "nowym wojownikom" ZZ..

Fajnie,ze umieszczony zostal odnosnik/link do Wielkiej Stopy :)

Dziekuje w imieniu swoim i innych ziarniakow :)