Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Feralny rocznik 79?

Autor: Rafał Kot • 14.09.2004 09:59 • 3 odpowiedzi

Rafał Kot

14.09.2004 09:59

Odpowiedz
Cześć!
Wlasnie dostalem karteczke z wynikiem... lymphogranulomatosis maligna - sclerosis nodular :(
Patrzac na strone 'Ozdrowiency' widze ze duzo jest tam rocznika 1979... jakis feralny chyba...
Mam pytanie, jak jest z praca podczas chemioterapi?? mozna pracowac? Bo nie wiem co powiedziec pracodawcy ;/
Ten swiat sensu nie ma ;(

nadja

14.09.2004 11:14

Odpowiedz

2004-09-14 11:59... Rafał Kot napisał(a):

Cześć!

Wlasnie dostalem karteczke z wynikiem... lymphogranulomatosis maligna - sclerosis nodular :(

Patrzac na strone 'Ozdrowiency' widze ze duzo jest tam rocznika 1979... jakis feralny chyba...

Mam pytanie, jak jest z praca podczas chemioterapi?? mozna pracowac? Bo nie wiem co powiedziec pracodawcy ;/

Słyszałam gdzies informacje oczywiscie nie wiem na ile jest prawdziwa (choc ponoc informacja ta była zamieszczona w fachwoej prasie medycznej )byc moze to plotka jakich wiele. Ponoc na początku lat 80 została wycofana szczepionka ktorą podawano dzieciom pochodziła ona od małp ktore chorowały na ziarnice.To tłumaczy wysyp ziarnicy wsrod młodych ludzi głownie od rocznika 79.

briggit

16.09.2004 10:43

Odpowiedz

2004-09-14 11:59... Rafał Kot napisał(a):

Cześć!

briggit

16.09.2004 10:48

Odpowiedz

przysluguje Ci conajmniej pol roku zwoknienia lek. np.ja po chemii "nie nadaje sie do niczego" przez najmniej 2dni ale potem jest coraz lepiej.Duzo czasu zajmuje samo czekanie na lekarza, bad. kontrolne-troche koliduje z praca. To jest do przejscia nie daj sie! pozdrawiam:)