Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

problemy z sercem

Autor: Gabi • 03.04.2007 09:08 • 2 odpowiedzi

Gabi

03.04.2007 09:08

Odpowiedz

jak to jest z sercem? dzis bylam na badaniu echo serca i lekarz powiedzial ze mam niedomykalnosc trojdzielna czy ktos moze mi napisac o co chodzi bo lekarz nic nie mowil. poza tym czekam na opis tomografow mam nadzieje ze beda dobre:)ale to dopiero po swietach:(

Zoisyte

03.04.2007 09:51

Odpowiedz

O 11:08, dnia 2007-04-03 Gabi napisał(-a):

jak to jest z sercem? dzis bylam na badaniu echo serca i lekarz powiedzial ze mam niedomykalnosc trojdzielna czy ktos moze mi napisac o co chodzi bo lekarz nic nie mowil. poza tym czekam na opis tomografow mam nadzieje ze beda dobre:)ale to dopiero po swietach:(

Masz niedomykalność zastawki trójdzielnej.

Będziesz żyć :)

mrówcia

10.04.2007 17:29

Odpowiedz

O 11:08, dnia 2007-04-03 Gabi napisał(-a):

To prawda, będziesz żyć :)

Ja mam niedomykalność zastawki trójdzielnej od dziecka, niezwiązaną akurat z tą chorobą. Podobno ma to co drugi człowiek, więc nie ma co brać do głowy. Największe problemy sprawia podczas dojrzewania, więc nic powaznego ci juz nie grozi :)