Ziarnica.pl
← Wróć do forum

Ogólne

3412 wątków 31508 wypowiedzi

Nawrót?

Moja córka choruje.tydzień po chemioterapii zaczęły rosnąć z powrotem w szybkim tempie guzy, lekarz prowadzący nie wie dlaczego.

odpowiedzi: 1 16 lat temu

Żołądek

witam. chcialam sie dowiedziec jak z waszymi zoladkami po chorobie? Ja mam wielkie spustoszenie przepuklina,nadrzerka i jeszcze zapalenie ukladu pokarmowego i calego zoladka. Bylam juz leczona masa ro...

odpowiedzi: 4 16 lat temu

wynik histopatologiczny

Witam chciałam się zapytaćo wynik badania histopatologicznegoDiagnoza"LYMPHADENITIS CHRONICA NON SPECIFICA CD20+, CD3-, MIB1+++ W ODCZYNOWYCH GRUDKACH CHłONNYCH, CD30+ W IMUNOBLASTACHY.90,04-2 BLOKI-2...

odpowiedzi: 10 16 lat temu

papierosy

odpowiedzi: 10 16 lat temu

POMORSKIE ZIARNICA Z.

szukam ziarniakow z pomorskiego do pogadanek Ja Andrzej 31 lat 3lata po autoprzeszczepie Akademia Gdansk "Moj drugi dom"

odpowiedzi: 1 16 lat temu

modlitwa

Czy wiara i modlitwa pozwala przetrwać trudne leczenie, cierpienie? Zapraszam chętnych do dyskusji. Ja po chwili gorących błagań do Boga, przeżywam chwile zwątpienia, kiedy wokół siebie widzę radosnyc...

odpowiedzi: 5 16 lat temu

O co chodzi z tym złym samopoczuciem? Nerwica? Depresja? Miał tak ktoś?

Witam, od pewnego czasu mam dziwne objawy: Widzenie jak przez mgłę, oraz czasem delikatnie podwójne widzenie, suchość w ustach, gorzej mi się chodzi (zaburzenia równowagi) cały jakiś spięty wystraszon...

odpowiedzi: 20 16 lat temu

Dziedzice:)

Chcialam tylko poinformować ze wczoraj na świat przyszły potomki moje sztuk 2 i są wyjatkowo głośnym dowodem na to ze BEACOPP zwykly i eskalowany nie wyklucza mozliwości prokreacji:)pozdr. m

odpowiedzi: 26 17 lat temu

Rozpoznanie anatomopatologiczne

W materiale dwa sadłowate węzły chłonne średnicy 1.2 2.5 cm.Węzeł chłonny o częściowo zaburzonej architektonice.Torebka węzła pogrubiała,nacieczona zapalnie.W warstwie korowej obecne są grudki chłonne...

odpowiedzi: 2 17 lat temu

Zęby a pierwsza chemia

Witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem, i pewnie nowym chorym na ZZ na tej stronie.Mam pytanie dotyczące leczenia stomatologicznego przed pierwszą chemią (którą mam mieć w przyszły wtorek)Nieste...

odpowiedzi: 4 17 lat temu

Problemy żołądkowo-jelitowe

Jestem kilka lat po leczeniu ziarnicy. Od jakiegoś czasu występują u mnie bardzo nieciekawe objawy żołąkowe a własciwie jelitowe.Cały czas mam problemy z gazami ale to extremalnie nasilone , to dla mn...

odpowiedzi: 1 17 lat temu

numer?

witam czy ma z was ktos moze numer jakis do Bydgoszczy dzwonie (na (052)3743428) zeby ustalic date na PET-a, ale niestety albo jest zajete albo nie odbieraja juz brak mi cierpliwosci... wiec moze ktos...

odpowiedzi: 3 17 lat temu

Prosze o interpretacje wyniku PET

Wizyte u hematologa mam dopiero za tydzien i wobec tego prosze, w miare mozliwosci, o wszelkie wskazowki dotyczace interpretacji wyniku. Bede bardzo wdzieczna.2 wezly chlonne szyjne boczne prawe do 11...

naciek

Witam , dawno tu nie zaglądałam jak wiekszość tych, którzy choć trochę chcą zapomnieć. Mój mąż Darek miał przeszczep we wrześniu 2007 róku do tej pory badana tk były ok , choć morfologia nigdy nie osi...

odpowiedzi: 5 17 lat temu

Porada

Witajcie. Mam do Was pytanie. Minaowicie od pewnego czasu mam bole glowy i zawroty. Powiedzcie mi czym to moze byc spowodowane. Jestem juz po leczeniu 8 miesiecy. Ciaze chyba moge wykluczyc chociaz os...