Ogólne
Zioła Vilcacora
Witam i pytam czy ktoś z was pił zioła Vilcacora? Jestem po wyleczeniu zz(dokładnie jestem 2 miesiące po radio ) i zastanawiam się nad piciem tych ziół tak zdrowotnie ale nie wiem czy to jest sens- mo...
ból po bacc węzła
witam was,napiszcie proszę czy mieliście też napuchniętą i obolałą szyję po bacc.nakłuli mi dziś lewą i prawą stronę szyi(podobno te największe węzły-24x10mm).spuchłam okropnie.pan doktor uśmiechnął s...
5mm guzek w płucu
U mojej 17-letniej córki będącej w remisji od ponad roku wykryto właśnie guzek w płucu. Poza tym nie ma żadnych innych objawów. Czy ktoś spotkał się z podobną sytuacją?Czy u kogoś z Państwa rozpoczął...
zakrzepica
Czesc mam problem z zakrzepica:/ dosc nie mily.Kiedy bylam leczona w POLSCE mialam zakrzepice zyly szyjnej glownej-dostawalam zastrzzyki z heparyna,pozniej tabletki,no i kiedy skonczylam chemie i wyci...
Guzy, wypukłości na ciele
O problemach zdrowotnych mojego syna pisałam już w wątku: http://ziarnica.pl/index.php?tekst=forum&idforum=1&akcja=showthread&num=21159Mam kilka pytań. Otóż, oglądam często cialo mojego dziecka, po ty...
Dla usmarkanych :)
Coby od razu nie lecieć po antybiotyk proponuję dziś dwa naturalne wspomagacze :) w walce z infekcjamiLek homeopatyczny http://www.doz.pl/leki/p5399-L.52Syrop http://www.zdrowie.com.pl/zdrowie/apteczk...
badanie pet jak interpretować
Witam właśnie otrzymaliśmy wynik mojej młodszej siostry z badania pet. Badanie miała robione pierwszy raz więc nie bardzo wiemy jak je interpretować. Ma liczne guzy na całym ciele ponieważ choruje na...
Pomozcie mi :(
Witajcie. Mam bardzo przykra wiadomosc :( Otoz 5 maja po dlugiej i wyczerpujacej walce z zyciem zmarla moja kolezanka z ktora lezalam razem w sali w klinice. Jest mi bardzo smutno i przykro i wogole j...
badania w kierunku chloniaka
witam bylam ostatnio u onkologa specjalnosci radiolog robil mi usg mam 6 guzkow wielkosci ok 2 cm srednicy radiolog mowil ze wygladaja na odczynowe z zachowana zatoka ale to ze mam je tak dlugo od pon...
Chlamydia
maniakalnie interesuję sie ostatnio pasożytami, grzybami itp. Wyczyłałam, że za ziarnicę może być odpowiedzialna chlamydia. Czy ktoś z Was ziarniaków spotkał się z taką informacją? (wyczytalam to tu:...
co mam o tym myśleć?
badania kontrolne do kwietnia tego roku OK, TK ,morfologia(od auto minęło 7 lat),badanie Usg br. pojedyńcze węzeły biodrowe okołó 2 cm lewa i prawa strona ,poprzednie badania TK okozało się że nie obe...
wracać nie wracać oto jest pytanie
Od 01.06.2009 wracam do pracy ale: pracuję w laboratorium przy farbach przemysłowych, rozpuszczalniki i te klimaty. Przez cały okres choroby zastanawiałam się jaki to miało wpływ na pojawienie się cho...
NIEPOKOJĄCA MORFOLOGIA
Witam serdecznie,Przyznam, ze prawie od roku tu nie zagladalam. Jestem 2 lata po leczeniu. Kontrolna tomografia wykazala zwolknienie. Kontrolowalam morfologie i bylo ok. Po 10 miesiacach pokusilam sie...
DHAP
Mam pytanie do osob leczacych się na zz. Jak długo trwał wasz pobyt w szpitalu od momentu rozpoczęcia leczenia DHAP-em do momentu wyjscia ze szpitala ?
moja wznowa
pojutrze zaczynam ABVD ...mam wznowę. Moja historia jest długa, ale streszczę ją w kilku słowach.Pewnego wiosennego dzionka w 2000 roku błędnie stwierdzono u mnie chłonniaka typu B. po kilku miesiącac...