Ogólne
ziarnica złośliwa
Witam. Ja miałam powiększone węzły chłonne od lutego 2009r w grudniu poszłam do lekarza tam dostałam od razu skierowanie do szpitala i póżniej biopsja no i wynik ziarnica. Trafiłam do szpitala w Lubl...
powiększony węzeł nadobojczykowy
Witam bardzo serdecznie:)Mam 23 lata i od ok 2.5mc powiększony pojedynczy, hypoechogeniczny węzeł nadobojczykowy(15x7).Po za tym żadnych innych objawów. Wykonałam RTG klatki piersiowej oraz RTG panora...
jak schudnąć po leczeniu ziarnicy schematem ABVD
Cześć jestem ok 7 miesięcy po leczeniu ziarnicy. Wszystko skończyło się dobrze ale skutek uboczny czyli nadwaga pozostał. Podczas leczenia przytyłam jakieś 15 kilogramów nie wiem jak to zrzucić od cze...
Synus
Dzień Dobry. Chcialabym uzyskac waszej opini na temat mojego synka. Synus ma 5 lat i jakies 1,5 miesciaca temu zauwazylam powiekszone wezly chlonne na szyi bez przyczy chorobowych. Udalam sie do pedia...
ZIARNICA a JAK DLUGO MOZNA BYC NA RECIE
MAM PYTANIE CZY ZNACIE PRZYPADKI ZE ZUS ZABRAL KOMUS RETE ja mam dobre wyniki jestem 2.5 roku po auto w grudniu mam komisje czy moga nie przedluzyc mi rety Prosze o rade bede wdzieczny
NS I stopień zaawansowania II A
Witajcie !!! Jestem z Wami ponieważ mam ziarnicę NSI w stopniu II A, mam ogromnie powiększone węzły w sródpiersiu lewym. Ogromnie ponieważ już jestem po torakotomii i wycieli mi 15 cm guza gdyż myślel...
Leczenie
Witam Was Wszystkich. 2,5 miesiaca temu wykryli u mnie Non Hodkins Lymfoon w fazie1 na pachfinie. lekarze daja mi bardzo spora nadzieje na wyleczenie. Wszyscy na forum pisza ze zaczeli najpierw chemio...
POMORSKIE-KWIDZYN szukam ziarniakow
WITAM szukam osob z okolicy gdzie mieszkam do pogadanek i milego spedzenia czasu jesli masz chec pisz smialo odpisze GG przyspieszy kontakt
Od roku uporczywy ból szyi
Od roku trapi mnie pewna dolegliwość, nie daje mi żyć, spać i nikt nie potrafi mi pomóc. Po prawej stronie mam straszny ból szyi w miejscu nad obojczykiem (w tym miejscu skóra jest zgrubiała i obolała...
Ból szyi i klatki
Witam wszystkich na początku chiałbym pozdrowić wszystkich którzy mają problemy z węzłami(tak jak ja) ;) Zacznę od tego że jakieś 8 miesięcy temu przez przypadek zauwazyłem na szyi jakąś gulke poszedl...
Wiatm znów u was po przerwie
Witam was pisałam jakiś czas temu w sprawie wyników.Więc jest tak z tego że to mała mieścinka do lekarzy trudno.Skierowanie do specjalisty graniczy z cudem nad Wisłą.Szczególnie dla młodych osób.Za 3...
zwłoknienie szpiku
Witam. Chciałam się zapytać czy znacie jakiegoś dobrego hematologa od zwłoknienia szpiku? Moja teściowa choruje i nie jest z nia za dobrze. Z góry dzieki za odp.
ile czasu po remisji?
hej. ile miesięcy/dni/lat jesteście po remisji? ja 7 lat. NS IIa, 12 wlewów ABVD i radioterapia. czy czujecie się juz pewnie (oczywiście Ci którzy mają już za sobą kilka lat, bo z doświadczenia wiem ż...
znowu dopadły mnie wątpliwości.
witajcie! nalezą do tych, którym ziarnica dała popalić. do tej pory czytałam forum czasami, ale nie byłam jego czynnym użytkownikiem :( forgive me.8 lat temu, po roku chodzenia z niezdiagnozowaną ziar...
Podejrzenie
Witam wszystkich. Mam takie zapytanie do Was - "niestety" specjalistów od ziarnicy. Miałem jakiś czas powiększone węzłych chłonne szyii - ale minęło i było ok. Od jakiegoś czasu czasem czuję lekkie ja...