Ziarnica.pl
← Wróć do forum

Ogólne

3412 wątków 31508 wypowiedzi

ziarnica złośliwa

Witam. Ja miałam powiększone węzły chłonne od lutego 2009r w grudniu poszłam do lekarza tam dostałam od razu skierowanie do szpitala i póżniej biopsja no i wynik ziarnica. Trafiłam do szpitala w Lubl...

odpowiedzi: 10 16 lat temu

powiększony węzeł nadobojczykowy

Witam bardzo serdecznie:)Mam 23 lata i od ok 2.5mc powiększony pojedynczy, hypoechogeniczny węzeł nadobojczykowy(15x7).Po za tym żadnych innych objawów. Wykonałam RTG klatki piersiowej oraz RTG panora...

odpowiedzi: 2 16 lat temu

jak schudnąć po leczeniu ziarnicy schematem ABVD

Cześć jestem ok 7 miesięcy po leczeniu ziarnicy. Wszystko skończyło się dobrze ale skutek uboczny czyli nadwaga pozostał. Podczas leczenia przytyłam jakieś 15 kilogramów nie wiem jak to zrzucić od cze...

odpowiedzi: 16 16 lat temu

Synus

Dzień Dobry. Chcialabym uzyskac waszej opini na temat mojego synka. Synus ma 5 lat i jakies 1,5 miesciaca temu zauwazylam powiekszone wezly chlonne na szyi bez przyczy chorobowych. Udalam sie do pedia...

ZIARNICA a JAK DLUGO MOZNA BYC NA RECIE

MAM PYTANIE CZY ZNACIE PRZYPADKI ZE ZUS ZABRAL KOMUS RETE ja mam dobre wyniki jestem 2.5 roku po auto w grudniu mam komisje czy moga nie przedluzyc mi rety Prosze o rade bede wdzieczny

odpowiedzi: 10 16 lat temu

NS I stopień zaawansowania II A

Witajcie !!! Jestem z Wami ponieważ mam ziarnicę NSI w stopniu II A, mam ogromnie powiększone węzły w sródpiersiu lewym. Ogromnie ponieważ już jestem po torakotomii i wycieli mi 15 cm guza gdyż myślel...

odpowiedzi: 11 16 lat temu

Leczenie

Witam Was Wszystkich. 2,5 miesiaca temu wykryli u mnie Non Hodkins Lymfoon w fazie1 na pachfinie. lekarze daja mi bardzo spora nadzieje na wyleczenie. Wszyscy na forum pisza ze zaczeli najpierw chemio...

POMORSKIE-KWIDZYN szukam ziarniakow

WITAM szukam osob z okolicy gdzie mieszkam do pogadanek i milego spedzenia czasu jesli masz chec pisz smialo odpisze GG przyspieszy kontakt

odpowiedzi: 0 16 lat temu

Od roku uporczywy ból szyi

Od roku trapi mnie pewna dolegliwość, nie daje mi żyć, spać i nikt nie potrafi mi pomóc. Po prawej stronie mam straszny ból szyi w miejscu nad obojczykiem (w tym miejscu skóra jest zgrubiała i obolała...

odpowiedzi: 3 16 lat temu

Ból szyi i klatki

Witam wszystkich na początku chiałbym pozdrowić wszystkich którzy mają problemy z węzłami(tak jak ja) ;) Zacznę od tego że jakieś 8 miesięcy temu przez przypadek zauwazyłem na szyi jakąś gulke poszedl...

odpowiedzi: 1 16 lat temu

Wiatm znów u was po przerwie

Witam was pisałam jakiś czas temu w sprawie wyników.Więc jest tak z tego że to mała mieścinka do lekarzy trudno.Skierowanie do specjalisty graniczy z cudem nad Wisłą.Szczególnie dla młodych osób.Za 3...

odpowiedzi: 12 16 lat temu

zwłoknienie szpiku

Witam. Chciałam się zapytać czy znacie jakiegoś dobrego hematologa od zwłoknienia szpiku? Moja teściowa choruje i nie jest z nia za dobrze. Z góry dzieki za odp.

odpowiedzi: 0 16 lat temu

ile czasu po remisji?

hej. ile miesięcy/dni/lat jesteście po remisji? ja 7 lat. NS IIa, 12 wlewów ABVD i radioterapia. czy czujecie się juz pewnie (oczywiście Ci którzy mają już za sobą kilka lat, bo z doświadczenia wiem ż...

odpowiedzi: 6 16 lat temu

znowu dopadły mnie wątpliwości.

witajcie! nalezą do tych, którym ziarnica dała popalić. do tej pory czytałam forum czasami, ale nie byłam jego czynnym użytkownikiem :( forgive me.8 lat temu, po roku chodzenia z niezdiagnozowaną ziar...

odpowiedzi: 5 16 lat temu

Podejrzenie

Witam wszystkich. Mam takie zapytanie do Was - "niestety" specjalistów od ziarnicy. Miałem jakiś czas powiększone węzłych chłonne szyii - ale minęło i było ok. Od jakiegoś czasu czasem czuję lekkie ja...