Ogólne
CZEKANIE
PROSZE O POMOC WSZYSKICH KTÓRZY PRZESZLI BĄDŹ PRZECHODZĄ TĄ CHOROBE.U MNIE JEST PODEJRZENIE ZZ,OBECNIE CZEKAM ZA WYNIKAMI BIOPSJI,ALE MAM TK I CHCĘ WIEDZIEĆ CZY SIĘ JUŻ GDZIEŚ PRZENIOSŁA I JAKIE SĄ MO...
Prosze o odpowiedz!
Dzis otrzymalismy wynik Pet-a mojego Braciszka. Pani doktor przez telefon poinformowala iz Pet jest czysty, brak zmian metabolicznie rozrostowych. Wizyta w CO w czwartek i wtedy lekarz prowadzacy...
To znowu ja - morfologia
Powiedzcie proszę, doświadczeni, czy w przypadku zz zmieniają sie jakos wartosci w rozmazie morfologicznym? O ile wiem, ważne jest ob, ale czy tylko ten wynik? Czy poza tym wyniki krwi maja jakieś zna...
Ciaża
Cześc jestem 1,5 roku od ostatniej chemi. Obecnie jestem w ciazy. Mam pytanko czy muszę być pod opieką gineologa onologa czy wystarczy zwykły położnik. Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę. Bardzo...
Psycholog/grupa wsparcia - Poznań
Czekanie na wyniki sprawia, że wariuję. Czy znacie jakiegoś psychologa Z Poznania, który przeprowadza pacjentów przez ten stres? Moja rodzina ma mnie powoli dosyć, nawet ja sama juz ze soba nie wytrzy...
torbiel
Witam wszytskich ziarniakow Jestem poltora roku w remisji i tydzien temu bylam na kontrolnym badaniu TK ,radiolog zauwazyl cos niepokojacego w okolocach przydatkow ,zasugerowal badania ginekologiczne...
Węzły hipoechogeniczne
Nie wiem czy ktoś kiedyś zadawał to pytanie, nie moglem się doszukać, więc postanowiłem je skierować do osób które miały pobierane węzły. Otóż czy komuś się zdarzyło że węzły miały prawidłową echostru...
Wyniki pet interpretacja
Halo:) Wchodzę na to forum od kiedy dowiedziałam się, że mam ziarnicę. Przyznaję, że jest tu dużo informacji które mi na swój sposób pomogły. Mam NS II A, jestem już po 5 wlewie pozostało jeszcze 7, i...
Menopauza po 30 ?
Witam wszystkich mam pytanko, ale zacznę od początku. W czerwcu ubiegłego roku zachorowałam na Ziarnicę III BE . Leczono mnie 4 x BEACOPP eskalowany i 2 X ABVD. Od razu po pierwszym wlewie straciłam m...
No i stało się...
Dzisiejsza wizyta u hematologa potwierdziła na 99% moje obawy. We wtorek pobranie węzła w całości i chyba szpiku na wszelki wypadek. Oczywiście jestem załamana, mimo że profesor zapewniał, że ze wzgl...
WITAM
Witam! Od okolo 6 miesiecy mam powiekszony wezel chlonny tylni szyjny, podzuchwowy, zauszny-lewa strona. Wezelki niebolesne...z latwoscia wyczuwalne. Przy tylu glowy po lewej stronie wystepuje s...
Poznań
Witam. Właśnie naczytałam się informacji na temat kliniki na Szamarzewskiego w Poznaniu. Czy ktoś mógłby napisać coś więcej? Zwłaszcza w sprawie właściwego dobierania leczenia... Boć to przecież najwa...
Dobry laryngolog
Szukam dobrego laryngologa w Poznaniu lub okolicach.Może być prywatnie. Jestem w remisji po ziarnicy od 2006r. i ostatnio pojawiły się jakieś drobiazgi w węzłach chłonnych szyjnych.Moja hematolog skie...
Usg - pomyłka?
Witam. Pojawiam się tu pierwszy raz z paniką w oczach. Dzis miałam badanie Usg szyi. Pani Dr z wielką pewnością orzekła, że obraz wskazuje na zz.Badania krwi i moczu - ok. Nie miałam OB, ale jedynie C...
półpasiec
Witam wszystkich!Czy ktoś z Was przechodził półpaśca? Jak długo utrzymują się te ohydne zmiany na skórze? i jak długo trwa ich wysyp?oczywiście byłam u lekarza rodzinnego, ale informacje których mi ud...