Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Prosze o odpowiedz!

Autor: msjczyk • 08.06.2010 18:19 • 7 odpowiedzi

msjczyk

08.06.2010 18:19

Odpowiedz

Dzis otrzymalismy wynik Pet-a mojego Braciszka. Pani doktor przez telefon poinformowala iz Pet jest czysty, brak zmian metabolicznie rozrostowych. Wizyta w CO w czwartek i wtedy lekarz prowadzacy wytlumaczy . Co to oznacza. Pani doktor stwierdzila, iz nie moze zinterpretwac wyniku...lezy to w gestii lekarza prowadzacego.Czy mozemy sie cieszyc..czy omze to oznaczac remisje.... blagam o odpowiedz

msjczyk

08.06.2010 18:40

Odpowiedz

Dodam , iz Braciszek mial 4 stopien zaawansowania, jest po 14 wlewach ABVD.

krisspolonia

09.06.2010 07:07

Odpowiedz

O 20:19, dnia 2010-06-08 Msjczyk napisał(-a):

Dzis otrzymalismy wynik Pet-a mojego Braciszka. Pani doktor przez telefon poinformowala iz Pet jest czysty, brak zmian metabolicznie rozrostowych. Wizyta w CO w czwartek i wtedy lekarz prowadzacy wytlumaczy . Co to oznacza. Pani doktor stwierdzila, iz nie moze zinterpretwac wyniku...lezy to w gestii lekarza prowadzacego.Czy mozemy sie cieszyc..czy omze to oznaczac remisje.... blagam o odpowiedz

Trudno będzie komukolwiek precyzyjnie odpowiedzieć na twoje pytanie. Na razie możemy sie tylko domyślać, że to raczej dobra lub bardzo dobra wiadomość. Odpowiedź jednak otrzymasz od lekarza. Po co ci domysły i spekulacje.

msjczyk

09.06.2010 07:33

Odpowiedz

Dziekuje serdecznie za odpowiedz. Modle sie, by lekarz poinformowal Nas o remisji.Bylby to najszczesliwszy dzen w moim zyciu.

Michał

09.06.2010 09:36

Odpowiedz

O 09:33, dnia 2010-06-09 Msjczyk napisał(-a):

Dziekuje serdecznie za odpowiedz. Modle sie, by lekarz poinformowal Nas o remisji.Bylby to najszczesliwszy dzen w moim zyciu.

To już możesz się cieszyć :) pozdrawiam

msjczyk

10.06.2010 18:06

Odpowiedz

Dzis lekarz poinformowal o konsultacji w czwartek 17.06. Bedzie podjeta decyzja o dalszym leczeniu. Wszystko to bardzo zawile....brak metabolicznych zmian rozrostowych...lecz najprawdopodobniej to jeszcze nie koniec. Mam nadzieje, iz przyszle leczenie bedzie jedynie mialo cel prewencyjny.

Ciekawy

10.06.2010 20:43

Odpowiedz

O 20:06, dnia 2010-06-10 Msjczyk napisał(-a):

Dzis lekarz poinformowal o konsultacji w czwartek 17.06. Bedzie podjeta decyzja o dalszym leczeniu. Wszystko to bardzo zawile....brak metabolicznych zmian rozrostowych...lecz najprawdopodobniej to jeszcze nie koniec. Mam nadzieje, iz przyszle leczenie bedzie jedynie mialo cel prewencyjny.

Zapewne mowa o ewentualne Radioterapii która to właśnie w przypadku Twojego Braciszka ma nijako "utrwalić" remisję :) Głowa do góry :)

msjczyk

11.06.2010 06:18

Odpowiedz
Dziekuje za slowa otuchy...tym bardziej drogocenne,iz przepelnione szczeroscia.