Ogólne
Podziękowanie
Moi kochani na początku grudnia 2009 kiedy napisałam na ziarnica.pl o chorobie syna odpisało do mnie dużo kochanych ludzi z którymi do dziś mam wspaniały kontakt .... wspaniała rzecz jest takie forum...
Spotkanie-książka- 6 piętro :)))
Witam wszystkich serdecznie:)W najbliższy wtorek- 04.05.2010 o godz. 17 w Warszawskim Centrum Onkologii (na 6 piętrze) odbędzie się spotkanie związane z wydaniem mojej książki, o której już na tym for...
"Paraliż" znajomych / ciekawe historie
Po oznajmieniu większej ilości znajomych, rodziny muszę przyznać że znakomita większość zachowuje się przyzwoicie i nie traktuje mnie jak trędowatą.Są jednak przypadki, które przyprawiają mnie o zawró...
pytanie do kobietek
WITAM MAM PYTANIE DO KOBIET. CZY PRZY CHENII ZATRZYMAŁ WAM SIĘ OKRES, JEŻELI TAK TO KTOŚ MOŻE WIE PO ILU MIESIĄCACH OD OSTATNIEJ CHEMII MOŻE ZNOWU SIĘ POJAWIĆ. DZIĘKI Z GÓRY
Podwyższne limfocyty
WitamCo mogą oznaczać dość zawyżone limfocyty (64 % na 45 normy) przy znacznym spadku hemoglobiny? Jestem na diecie, mam trzynaście lat i według "obeznanych" koleżanek mamy pewnie się głodzę, dlatego...
chemia a przeziębienie
Witam wszystkich,czy mieliście kiedyś podawaną chemie w trakcie przeziębienia, zwykły katar, bez temperatury?czy to możne mieć jakieś negatywne skutki, bo zbliża mi się termin kuracji i nie wiem czy j...
SZEREGOWY CHŁONIAK
Witam wszystkich serdecznie:) Mam na imię Dominik. Niebawem ukaże się moja książka, która jestzbiorem moich (już siedmioletnich) przygód z Chłoniakiem Hodgkina. W związku z tym, że osobiście mam dysta...
Zmiana w miednicy
Leczenie miałam skończone w 2008r. 14 04 miałam robionego kontrolnego Peta. W większości wszystko w porzadku.tylko jedno mnie trochę zaniepokoiło"w miednicy po stronie lewej trzonu macicy i janika na...
BOLĄCE WĘZŁY PO CHEMII i NEUPOGENIE !!!
WITAJCIE!!!Jestem aktualnie po 12 podaniach ABVD i czekam na końcowy pet. Ziarnice mam zlokalizowaną w śródpiersiu. Mój problem polega na tym iż od 7 lub 8 chemii ABVD okropnie bola mnie węzły chłon...
Jaka temperatura??
Witam mam bardzo wielką prośbę do osób u których wykryto zz proszę napiszcie mi jeżeli mieliście stany podgorączkowe to mniej więcej od ilu stopni do ilu?? Czy tem. 37 jest już zaliczana do tego czy n...
pocenie sie
WITAM WSZYSTKICH. JESTEM PO 7 CHEMII ABVD . NIE WIEM CZY WY MACIE TO SAMO ALE OSTATNIO MAM DZIWNE OBJAWY CZY LEZE CZY SPIE CZY CHODZE ZALEWA MNIE FALA GORĄCA A DOPIERO PÓŻNIEJ PO 2 MIN JEST OK. W NOCY...
powiekszone wezły chłonne+ powiększonea tarczyca
witam wszystkich! mam 26 lat! mam powiększone wezły chłonne podżuchwowe i jeden na szyi. słabo sie czuje, mialem poty nocne około 2 tygodnie. jakos przeszły przed wielkanoca! morfologia w miare, OB I...
hyperprolaktynemia
Witam ponownie,miło Asowa że odpowiedziałaś na mój watekbo myślałem że jestem jednym z nie wielu,którzy mają takie problemy ale chciałbym żeby pani Anjja powiedziała jak sobieporadziła z hyperprolakty...
POWIKŁANIA PO CHEMII
Witam.W rozp.miałem zz IIIB.zakończyłem leczenie 8 kursamiABVD oraz reemisją do dziś i oby tak dalej.Ale mianowicieod ok.miesiąca mam ból gardła wcześniej poty nieznaczne,a obecnie uczucia gorąca.Rob...
objawy 2 lata po chemioterapii
Witam, jestem juz 2 lata i 3 miesiece po zakonczonym leczeniu- chemioterapii- juz okolo pol roku po zakonczonym leczeniu zaczely sie liczne bole: kregoslupa, kosci ogonowej, miesni przykregoslupowych,...