P. Doktor dzwoniła do Instytutu w gliwicach i termin badania szpiku może być za dwa tygodnie, ale wtedy nie dostaje mąż jurtro chemi i czekamy dwa tygodnie na badanie szpiku. A druga opcja zaproponowana przez lekarza to podanie chemii jutro a badanie szpiku za 4 m-ce bo do tego momentu i tak podaje sie taką samą chemię. Co wy na to co robić?
Dziwne w tych "poludniowych szpitalach" zasady panuja :|Kolejki na badanie szpiku jak na jakas powazna operacje?:| A badanie trwa zaledwie kilka minut.. U mnie bylo tak..Polozyli mnie w czwartek wieczorem na oddzial na pierwsza chemie..Piatek rano zrobili trepano,a po poludniu zapodali drinki..W sobote wypis dali..ale,ze na wynik trepano troszke trzeba poczekac,to "obstawiany" wypis dali = MC
tekst
:> Mysleli,ze jak mam mocno zajeta klate i brzuch,to do kosci tez mi sie dobralo;> Wynik trepano wyszedl pozytywnie :) nie bylo wiec IV ale III :)
A u Was to tak wyglada jakby cale leczenie mialo byc obstawiane :| Bo badanie szpiku za 4m-ce, po podaniu chemii to IMO bez sensu jest..